Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 05-08-14, 10:52
tolee Ο χρήστης tolee δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 09-09-2013
Περιοχή: athens
Μηνύματα: 158
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Michali[s] Εμφάνιση μηνυμάτων
tolee το καπακι του τμηματος με το ballast ηταν κολλημενο με σιλικονη. Ομως στο κεντρο του στην πανω πλευρα αφηνε ενα αφτακι που χωραγε ισα ισα ενα κλεμοκατσαβιδο. Απο κει ξεκινησα σιγα σιγα να το ανοιγω οπως... πως να σου πω... οπως ανοιγεις κουβα με μπογια που εχει ξεραθει. Στην πορεια νομιζα πολλες φορες οτι τελικα το σπασα αλλα οχι.. βγηκε μια χαρα. Επισης κλεινει μια χαρα απο το βαρος του μονο. Βγαζοντας το δεν το τραβηξα με δυναμη και δεν στραβωσε καθολου το καπακι. Αν ηθελα να το κλεισω παλι μονιμα φανταζομαι οτι με λιγη σιλικονη περιμετρικα θα γινει σα καινουριο.

Ομως δεν ειχε σταρτερ. ηλεκτρονικο μπαλλαστ ειχε για τ8.

Μωρε.. δε λεω καλα τα λεντ, αλλα overkill γι αυτο που θελω να κανω. Εχω ηδη βαλει μια grolux στο ενυδρειο ( εχω αλλαξει το μπαλαστ ). Την επιπλεον λαμπα την θελω μονο για λογους χρωματισμου. Δεν δινω 25 γιουροζ για aesthetics και branding σε καμμια περιπτωση. Ηλπιζα οτι αφου παιζει grolux σε αυτο το μεγεθος θα παιζει και καμμια aquastar αλλα απ οτι μου λετε και σεις.. μπα.

Αρα παω για 30 εκατοστων 8watti 860.

Ευχαριστω πολυ παιδια
ευχαριστω για τις πληροφοριες, τις εψαχνα καιρο για την περιπτωση που χρειαστει καποια στιγμη να τ ανοιξω... οσο για τις λεντ, προφανως εσυ ξερεις καλυτερα τι ακριβως θες να κανεις, μια ιδεα την οποια ειχα σκεφτει να κανω εγω ειπα

και μια τελευταια ερωτηση, μιας και το χεις ανοιξει (και σορρυ για το οφτοπικ)... ειχα σκεφτει να βγαλω τα ηλεκτρολογικα απο μεσα και να το κανω χωρο βιολογικου και με μια αντλια να στελνω το νερο απο τη μια και να βγαινει απο την αλλη (να το κανω φιλτρο δλδ).. τι λες που το χεις δει και απο κοντα, χωραει τπτ μεσα?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01803 seconds with 10 queries