Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-14, 19:53
explorador Ο χρήστης explorador δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημά μου με την κεφαλή του φίλτρου λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο όπως φάνηκε και από την πρώτη επαφή μου με την εταιρία που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα. (http://petline-vet.gr/index.php?opti...d=15&Itemid=62) Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση και χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές μου αντικατέστησαν την κεφαλή του 2078 με άλλη καινούρια!!! Να θυμίσω ότι ήμουν 2 χρόνια εκτός εγγύησης. Με παρέπεμψαν στο κατάστημα aquarium στη Xαμοστέρνας και σε συνεννόηση με τα εκεί παιδιά (πολύ ευγενικοί και με διάθεση να εξυπηρετήσουν) άφησα την παλιά και πήρα την καινούρια…τόσο απλά!!! Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος γιατί δεν περίμενα να βρω τόσο εύκολα λύση στο θέμα μου, και αυτός ήταν ο λόγος που είχα καθυστερήσει να κινήσω διαδικασία. Πάντα τέτοια να έχουμε και συγχαίρω την εταιρία για την πολιτική της και τον κύριο Μακράκη Δημήτρη υπεύθυνο ενυδρειακού προσωπικός. Κλεόβουλε και milion σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την πολύ σημαντική σας βοήθεια που σας διαβεβαιώνω χωρίς αυτή δεν θα είχα κάνει τίποτα. Πραγματικά μένω υπόχρεος!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01230 seconds with 10 queries