Θέμα: GH ή KH test?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-14, 22:34
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator

Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Δεν ξερω αν φανηκα επιθετικος απεναντι σου Κωνσταντινε, αλλα ζητω συγνωμη αν φανηκε ετσι. Η προθεση μου δεν ηταν αυτη.

Απλα ο ρολος ενος φορουμ με τις εμπειριες των μελων του, ειναι να οδηγησει τους χομπιστες μεσα απο προτασεις και ερευνα αγορας, να εχουν κατι παραπανω απο ενα μικρο φιλτρο για το ενυδρειο τους. Δυστυχως, κανενας δεν εχει χρηματα για πεταμα, πλεον, οποτε για να γινουν ολα σωστα, πρεπει να βρεθουν φθηνες λυσεις.

Να φερω ενα παραδειγμα: τωρα το καλοκαιρι που χρειαζεται controller για την ψυξη το ενυδρειο, στα 3 ενυδρεια μου θα χρειαζομουν 165+ ευρω για να καλυψω τις αναγκες του, απο γνωστο ελληνικο καταστημα. Απο ebay παιρνω και τους 3 controllers με 50 ευρω. Πιστευεις οτι υπαρχει καποιο διλημμα στην επιλογη? Ειναι ποιοτικη η λυση του ebay, φυσικα. Ή ακομα, πιστευεις οτι θα ειχα πεισει αρκετο κοσμο και φιλους να βαλουν συστημα ψυξης στα ενυδρεια τους αν επρεπε να τους βγει 55+ ευρω μονο ο ενας controller? Να απαντησω: θα εβραζαν τα ψαρακια, γιατι δεν ξερω πολλους που μπορουν να διαθεσουν ετσι απλα ενα ποσο αμεσα, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν πολλα ενυδρεια στο σπιτι.

Αλλα να φερω και ενα αλλο παραδειγμα, για καταστηματα εσωτερικου: μπορω να παω στο μαγαζι της γειτονιας μου και να βρω το εξωτερικο φιλτρο eheim 2213 με διπλα βανακια στην τιμη των 110 ευρω (γεγονος). Εγω που το πηρα 75 ευρω με διπλα βανακια και 2 λιτρα βιολογικο υλικο και μεταφορικα απο αλλο καταστημα μεσω e-shop, δε θα ημουν κοροϊδο να το επαιρνα απο το μαγαζι της γειτονιας μου?

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Ο ανταγωνισμος υπαρχει και οσο υπαρχουν "ψαγμενοι" καταναλωτες, ισως καποια μερα να μην αγοραζουμε τα παντα πανακριβα. Αλλα και απο την αλλη, αν καποιος εχει να διαθεσει ενα συγκεκριμενο ποσο για το ενυδρειο, θα μπορουσε να αγορασει περισσοτερα πραγματα με τα ιδια χρηματα.

Page generated in 0,01461 seconds with 10 queries