Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-07-14, 16:18
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αργολιδα
Προεπιλογή

κατ αρχην ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!

αγαπητε Σπυρο το νερο ειναι ποσιμο αλλα δεν το πινουμε λογω αμφιβολιων για στερεα,νιτρικα κλπ (η περιοχη μας ειναι απο της πιο προβληματικες στην Ελλαδα)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλοριζικο.

Μετρα και το νερο της βρυσης σου, να συγκρινεις.
Αστο να μεινει 3-4 ωρες πριν το μετρησεις να φυγουν τυχων αερια που επηρεαζουν το πεχα.
θα το δοκιμασω το συντομοτερο...

Το νερο ειναι ποσιμο? το πινετε κανονικα?

Τα stripe tests, δυστυχως δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα παντως για να πεις οτι ειναι σιγουρα σωστες οι μετρησεις.
το ξερω οτι τα στριπς δεν ειναι τα πιο αξιοπιστα αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη μεχρι εκει 'μπορω'....

Αμμωνια δεν μετρησες, αλλα με μηδενικα ΝΟ2 και μετρησιμα ΝΟ3, φυσιολογικα δεν πρεπει να εχεις (αν και δεν αποκλειεται, σε σπανιες περιπτωσεις συμβαινει κι αυτο)
ελπιζω να μην εχω καποιο ατυχημα με αμμωνια! γι αυτο και προσεχω τις...πεταλιδες σαν τα ματια μου!!

Επισης το τεστ με το ακουαφορτε δεν ειναι 100% αξιοπιστο.
Αν αφρισει η πετρα ειναι σιγουρα ασβεστολιθικη.
Αν δεν αφρισει ομως, δεν σημαινει και οτι δεν ειναι ασβεστολιθικη. Υπαρχουν πετρωματα που δεν αφριζουν και ειναι ασβεστολιθικα (πχ οι συνηθεις μαρμαροπετρες)
παρα το διαβασμα εδω με πιανεις αδιαβαστο τελικα! ηλπιζα οτι θα ειχα ξεμπλεξει με τα πετρωματα.....δλδ υπαρχει πιθανοτητα να ανεβαζει ph/kh/gh καποια/ες απο τις πετρες?

Για σιγουρια πρεπει να γεμισεις ενα κουβα με πετρες, να μετρησεις GH KH pH και να ξαναμετρησεις μετα απο 10 μερες να δεις τι εχει γινει στο νερο.
ευτυχως εχω σε μια σακουλα αρκετες - θα τους κανω τεστ συντομα

Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries