Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-05, 19:06
Το avatar του χρήστη CASPER
CASPER Ο χρήστης CASPER δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Lightbulb

Καλησπέρα
Ιατρικό Ανακοινωθέν....: Το lemon tetra μου που ήταν το μόνο που είχε μείνει με άσπρα στίγματα, από χθές το βράδυ έχουν φύγει σχεδόν τελείως. Ομως είδα μπροστά από το πάνω πτερύγιο, ένα άσπρο σημάδι, που μου μοιάζει σαν μικρό χνουδάκι. Ολο το υπόλοιπο σώμα είναι καθαρό εκτός από ενα-δύο στίγματα πολύ μικρά. Τα άλλα ψαράκια έχουν καθαρίσει. Τώρα δεν ξέρω άν αυτό είναι σύμπτωμα του ΙΚ ή κάτι άλλο. Πάντως αν είναι κάτι άλλο ελπίζω να είναι κάτι από αυτά που τα πιάνει το protozin.(Δε μου κάθεται και σε μια μεριά το τέρας να μπορέσω να τον βγάλω φωτό για να το δείτε)
Οπότε βάζω το Σάββατο πάλι φάρμακο, και θα κάνω την Τετάρτη, που είναι η 10η μέρα, ή την Πέμπτη αλλαγή.
Εκτός αν όπως μου είπες netblues, εμφανιστεί κάτι μετά το Σάββατο, που ελπίζω πως όχι.

-----------------------------------
Σήμερα απέκτησα αυτό το "πράγμα" για το διοξείδιο. "NUTRAFIN CO2 NATURAL SYSTEM" της HAGEN.
Βέβαια, όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, ανάθεμα αν έχω ιδέα τι να κάνω με είτε με αυτό το πράγμα, είτε και γενικά με το διοξείδιο.
Τώρα αρχίζω να διαβάζω το προσπέκτους. (Ακόμα στο "thank you for purchasing Nutrafin Co2 system" είμαι, αλλά προχωράω )
Ελπίζω να βγάλω άκρη.
Να το βάλω (όταν ανακαλύψω πως λειτουργεί βέβαια) ή να περιμένω να τελειώσω τη θεραπεία(10ήμερα κλπ...)???

Και εννοείται, πάσα βοήθεια για αυτόν τον καινούριο διάβολο....δεκτήηηηηη!!!
Οπως έχω ξαναπεί, οτιδήποτε καινούριο κάνω στο ενυδρείο, με φοβίζει μην κάνω καμιά ζημιά.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries