Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john99
Πρώτα καλό θα ήταν να κατεβάσεις το Ph του νερού σου σε 6,5-7 (όχι παραπάνω από 7), δεύτερον πρέπει να ρίξεις τα νιτρικά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αλλαγές κάθε εβδομάδα περίπου 15-20 λίτρα (ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι).
Επίσης, οι οτόκυκλοι είναι ψάρια τα οποία θέλουν να είναι σε κοπάδι πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι 6+ άτομα, οπότε θα μπορούσες να προσθέσεις άλλους 3-4 εφόσον έχεις πολύ καλή φίλτρανση, αν και έχεις ήδη αρκετά ψάρια.
Τέλος, τα ραμιρέζι είναι ζευγάρι; Εάν δεν είναι (και είναι 2 θηλυκά ή 2 αρσενικά) τότε θα έχεις πολλά κυνήγια. Και επιπλέον, εάν δεν έχεις ήδη μπορείς να δημιουργήσεις κρυψώνες, κυρίως για τα ραμιρέζι.
Εμένα μου αρέσει πολύ το ενυδρείο σου, και ειδικά με τα φύλλα και τις καρύδες του έχεις προσφέρει μία βιοτοπική προσέγγιση και αν κάνεις και τις βελτιώσεις που σου είπα θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.
Καλή συνέχεια 
|
Σε ευχαριστώ πολύ....
Το ph δεν κατεβαίνει όσες μέρες και εάν το αφήσω στο βαρέλι...
Μόνο την πρώτη φορά που πάει 6.8...τις υπόλοιπες σταθερά 7.2-7.4
Μάλλον θα πρέπει να αυξήσω τη δοσολογία μέσα στο βαρέλι ή να το αφήσω περισσότερες ημέρες...
Το petshop μου τα έδωσε για ζευγάρι, αν και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ο ίδιος....Κρυψώνες αρκετές, αν και μου κάνει εντύπωση ότι δεν κυνηγούνται μεταξύ τους....