Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-05, 15:57
Katia Ο χρήστης Katia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Πεύκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Katia
Με ανεβάσατε πολύ με τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση. Θα πρέπει να σας επισημάνω οτι απευθύνεστε σε "ΑΡΧΑΡΙΟ" και το τονίζω γιατι λέξεις όπως "skimmer" κλπ είναι γνωστές στα αυτιά μου αλλά δεν έχω καμία ιδέα για το τί σημαίνουν (υποθέτω απο το διάβασμα που ρίχνω στα μηνύματά σας οτι έχει να κάνει με την κυκλοφορία του νερού....?) και με κομπλάρετε......Θα ήθελα πάααααρα πολύ να έχω ένα πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο για να ελαττώσω και την συχνή παρακολούθηση στις τιμές αλλά υπάρχει πρόβλημα χώρου οπότε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Θα σας πώ οτι ο μόνος εξοπλισμός που έχω στο σημερινό ενυδρείο ειναι ένα εξωτερικό φίλτρο EHEIM (υαλοβάμβακας, πέτρα βακτηριδίων, μακαρόνι κλπ) ένας κυκλοφορητής επίσης EHEIM και μια αεραντλία που δεν ξέρω την μάρκα της.... και αδυνατώ αυτήν την στιγμή να σας πώ περισσότερα γιατι το ενυδρείο βρίσκεται ακόμα στο πατρικό μου...Αν έχετε την καλοσύνη ευγενικοί μου κύριοι, απαρριθμήστε τα βασικά εξαρτήματα για τον εξοπλισμό ενός θαλασσινού και όσο για το διάβασμα, έχω ήδη ξεκινήσει........
....και κάτι ακόμα....είναι πιό δύσκολο να συντηρήσεις ψάρια σε ένα τέτοιο ενυδρείο ή βράχο....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01315 seconds with 10 queries