Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kixlidatos
Ολα αυτα τα ειδη ,ζουν στον βυθο(γαριδες ,καραβιδες,αστακοι κτλ)οποτε λογικο ειναι να τους αρεσει το κρυο νερο.Απλα αυτα που κραταμε εμεις,ειναι F100000000.......opote δεν λειτουργουν απο οτι φαινεται οπως στην φυση.Τωρα η δικια μου,που χτυπω και 28αρια,δεν τρωει κανονικα,παρα ελαχιστα.
Για να δουμε ποτε θα δουμε τα μωρα στην πιστα.  Πρεπει να τα μαζεψεις με καποιο τροπο,γιατι οι γονεις θα τα φανε,μην ξεχαστεις.
|
Αυτο είναι το θέμα...ποτε θα δούμε μικρά κ αυτό επειδη τον ¶υγουστο θα φύγω καμιά βδομαδα.
Σε αυτό που έβαλες έλεγε ότι απο τη στιγμή που γονιμοποιηθούν τα θηλυκά κανουν αρκετούς μήνες για να γεννήσουν...πιστέυω οτι αυτό δεν ισχυει στις καραβίδες Αμερικής..
Ψάχνω να βρω πληροφορίες απο ξένα site αλλα ακόμα τπτ!!!!
Τη δική σου γτ την έχεις σε 28αρι...δεν μπορείς να κατεβάσεις κ αλλο???ξέρεις(καλύτερα απο μένα)οτι με 28 είσαι στο όριο