Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 23-06-14, 16:08
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gkontos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά τελικά η δικιά μου τι είναι??
Χαλαζιακη.
Αν στο λινκ του Κλεο για το "χαλαζια" πατησεις αριστερα στην επιλογη γλωσσας english, θα σε βγαλει στο αλλο λινκ "quartz".
To ιδιο και το αυτο.

Eπειδη εχουν περασει διαφορες αμμοι απο τα χερια μου οπως και η carat, αν τα βαλεις κατω και τα υπολογισεις βγαινει μια η αλλη η ακριβη τιμης της με μια φτηνη που θελει 10 κυβικα νερο και 3 ωρες σκυμμενος απο πανω για να την πλυνεις να ερθει να γινει το ιδιο καθαρη.

Εγω προσωπικα ομως δεν θα την επελεγα ξανα, οχι για την τιμη της, αλλα για το διαμετρημα της και το χρωμα της.
Ειναι πολυ ψιλη και θελει πολυ καλη κυκλοφορια νερου απο πανω της για να μην κανει αναεροβιες.
Επισης το χρωμα της ειναι αφυσικο (και λερωνει και πολυ ευκολα αν δεν εχει καλη κυκλοφορια). Δεν μπορει να γινει και ευκολα σκουπα βυθου πανω της.
Αφυσικο το λεω το χρωμα, γιατι ενω σε αρκετους βιοτοπους Ν. Αμερικης υπαρχει αμμος σε καταλευκο χρωμα, στην πραγματικοτητα δεν φαινεται τοσο λευκο οπως στο ενυδρειο, λογω του φυσικου φωτισμου του βιοτοπου και του πολυ σκουρου χρωματος του νερου. Πραγματα που δεν μπορει ο καθενας να τ α φτιαξει στο ενυδρειο του για να φανει η λευκη αμμος οπως στο βιοτοπο και τελικα φαινεται μια αηδια και μιση, αν δεν εισαι απο πανω συνεχεια να την "προσεχεις".

Η προταση μου για τετοιου ειδους βυθους, ειναι μπεζ αμμοχαλικο (δλδ χοντρη αμμος ή πολυ λεπτο χαλικι, οπως το δει κανεις) 1.00-1.50 mm.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01491 seconds with 10 queries