Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-14, 22:46
DIMITRAMAS Ο χρήστης DIMITRAMAS δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΓΕΡΑΚΑΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ειναι διαφανα τα κοπρανα ..... ασχημα τα πραγματα.

Αυτο
"8. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): ΕΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ"
τι σημαινει?

Την τροφη ποσο καιρο την εχεις?
Μια μονο τροφη ταιζεις?
Κοιτάζω το νερό που βάζω όταν κάνω αλλαγή να μην έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας, ιδίως το χειμώνα

Την τροφή την είχα από το Φλεβάρη γι αυτό και την πέταξα αμέσως όταν είδα ότι κάτι δεν πάει καλά...

Οσον αφορά για τις τροφές φτιάχνω χαρμάνι από σπιρουλίνα-ocean nutrition, ocean shrimps-seachem, sera-bloodworms, sera-artemia και nutri diet seachem flakes
-------------------------
Τον βλέπεις όμως ότι όταν ρίχνω τροφή πηγαίνει μασάει και φτύνει...έχει ζωή το ψαράκι μέσα του...κάτι τον ενοχλεί , κάτι τον εμποδίζει αλλά τι?
-------------------------
Δε θέλω να τον ταλαιπωρώ γιατί όταν τον πρωτοπήρα ταλαιπωρήθηκε πολύ, έφαγε bactopur όταν μου το δώσανε από το πετσοπ για θεραπεία για ικ , αλάτι όταν άρχισα να την ψάχνω και βρήκα ότι αυτό που μου είχανε δώσει ήταν λάθος...και ήταν ο μόνος που δεν μάσησε, τα υπόλοιπα 7 πεθάνανε τότε...αυτός εκεί στον αφρό...ειλικρινά τέτοια θέληση σε ψάρι και τέτοιο τσαμπουκά δεν έχω ξαναδεί...αλλά τώρα ...δε ξέρω , θέλω κάτι να του δώσω αλλά δε ξέρω τι.
Επίσης ξέχασα να αναφέρω και δε ξέρω πόσο σημαντικό είναι, ότι όταν η πρώτη γκαπίνα παρουσίασε πρόβλημα επειδή είχε και λίγο φαγωμένη ουρά ξαφνικά, έριξα για 3 μέρες Melafix αλλά αυτό πριν 2-3 βδομάδες...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 21-06-14 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01593 seconds with 10 queries