Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 19-06-14, 00:43
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαπίστωσα λοιπόν ότι η αύξηση όσο και η πτώση δεν είναι τόσο απότομη έτσι ώστε να κρίνεται αναγκαία η προσθήκη ενός controller
Δεν τα εχεις καταλαβει καλα ακομα.
Ο controller δεν ειναι απαραιτητος για την αποφυγη αποτομης μεταβολης (αυτο το ρυθμιζεις με τη δυναμη της ψυξης - πχ απο τα βολτ του τροφοδοτικου σε συνδασμο με αναλογης δυναμης ανεμιστηρων κλπ)

Ο controller ειναι απαραιτητος για να ανοιγει την ψυξη οταν ξεφυγει η θερμοκρασια πανω ή κατω απο την επιθυμητη τιμη και να την κλεινει οταν η ψυξη (ή αναλογα η θερμανση) την επαναφερει στην σωστη θερμοκρασια.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DIMITRAMAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχεις άδικο σε αυτό! 4,5 ευρώ το ένα! Τσάμπα ξεπουπουλιάστηκα...
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι ο controller έχει γύρω στα 75 ευρώ και επειδή έχω 5 ενυδρεία(!) 2 180λιτρα 2 60λιτρα και ένα 25λιτρο....ε τι να πω...μου΄ρθε κάπως, αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το ένα 60λιτρο "στέλνοντας"¨το αρσενικό ράμυ στο 180λιτρο που είναι και η θηλυκιά με κίνδυνο να γίνει το ενυδρείο μπάχαλο....Τέλος πάντων, επειδή βλέπω ότι δε θα τραβήξει και πριν αρχίσω τα αγχολυτικά που πάλι δε λέει μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι από Ελλάδα γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είμαι και τόσο καλή στην έρευνα αγοράς ενυδρειακών προίόντων...χώρια που στο ebay έλεγε αυτό¨"Estimated between Mon. Jul. 7 and Wed. Jul. 23"
Τουλάχιστον να καλύψω τα 180λιτρα...ε και στην τελική θα πάω σε έναν ηλεκτρολόγο να μου κάνει τη συνδεσμολογία...
Δυστυχως, Ελλαδα θα το σκασεις το 60αρι για eliwell ή σε κατι αετονυχηδες που αγοραζουν απο ebay stc-1000 με 10ε και τα πουλανε μετα εδω 30 και 40ε (και καλα κανουν γιατι τα λαθη πρεπει να πληρωνονται)
Φωναζω απο το χειμωνα "προετοιμαστειτε απο τωρα γιατι θα τρεχετε παλι τελευταια στιγμη και θα τα σκατε χοντρα στο τελος ή θα κανετε babysiting στα ενυδρεια ολο το καλοκαιρι, ή θα τα αφηνετε να γινουν ψαροσουπα".
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 19-06-14 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01560 seconds with 10 queries