Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drakona
Την διαδικασία με τον φούρνο πότε, πώς και γιατι την κάνουμε? 
|
Σε περίπτωση που δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο ξερά είναι.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ηλιας21
Μια ερωτηση , τι αλατι χρησιμοποιεις? Ειναι το κοινο αλατι ή καποιο ειδικο
|
Ενυδρειακο η τυροκομικό χωρίς πρόσθετα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
το παστωμα κραταει κρεας (ακομα και πουλερικων που ειναι κινδυνος με κεφαλαια bold ) για χρονια, οποτε δε βρισκω το λογο για βρασιμο αν χρησιμοποιηθει μεγαλη ποσοτητα αλατιου (ΜΕΓΑΛΗ, οπως οταν φτιαχνουμε diy bacon η Ιταλικη πανσετα πχ αν καποιος εχει ασχοληθει με σπιτικα αλλαντικα)
Ετσι το ξυλο και στειρο ειναι, και διατηρει τις τανινες του που με το βρασμο φευγουν
|
Δεν θέλουμε να τα παστώσουμε αλά να τα απολυμάνουμε.