Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 25-09-05, 18:23
scalare Ο χρήστης scalare δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 30-08-2005
Περιοχή: Κατερίνη
Μηνύματα: 126
Προεπιλογή

Οι κυριοι καλα τα λενε παραπανω αλλα δεν μας ειπαν την ποιοτητα του χωματος(φυλλοχωμα καστανιας,οξιας,πευκου κ.λ.π).
και φυσικα την ποσοτητα.
Ανεφερα οτι 10 λιτρα φυλλοχωμα διαρκει 1 χρονο περιπου για να ειναι καποιος μεσα. 10λιτρα στεγνου εννοειτε και οχι υγρου.κοιταξτε σε ενα ανθοπωλειο η σακουλες με το συσκευασμενο φυλλοχωμα τον 10,20,50 λιτρον τι ογκο εχουν με το ματι και θα καταλαβετε.
Οσο για τον ογκο της σαρκας του φυτου... τα φυτα εχουν οπως και ολα τα πλασματα του πλανιτη περισοτερο νερο απο ιστο.Αυτο το νερο ομως για να τρεφει και να διατηρη τα φυτα πρεπει να εχει στην συσταση του μεταλλα βιταμινες ιχνοστοιχεια κ.λ.π. σε καποια ποσοτητα.
Οποτε πεζει ρολο το νερο στην σαρκα τον φυτον που προανεφεραν οτι ειναι ασυμαντο ως μεσω υπολογισμου.
Η εμπειρικη γνωση απεχη πολλες φορες πολλυ απο την πραγματικη.

ΥΓ.Περιμενα να με βοηθησετε με συμβουλες, προτασης, παρατηρισης.... αλλα δεν το κανατε ολλοι.Δεν πειραζη παντως εβγαλα καπια συμπερασματα και ενας φιλος του μποαρντ με κατευθεινε.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01267 seconds with 10 queries