Οκ, Θα του πω να κανει καθε μερα αλλαγες νερου (κανει καθε τεταρτη σαν ρουτινα, εκανε και εχθες οταν ειδε το πρωτο ψαρακι αρρωστο).
Να ριξει προληπτικα κανα φαρμακο? (βεβαια θα μου πειτε, εδω δεν ξερουμε τι ακριβως εχουν τα ψαρια, απλα ρωταω αν υπαρχει κανενα ''γενικης χρησης'' φαρμακο που μπορει να βοηθησει.... εστω τα υπολοιπα να μην τους μεταδοθει η ''αρρωστια'' αν υπαρχει).
Να ριξει και καμια δοση βιταμινης τωρα? (κανονικα βαζει 1 φορα την εβδομαδα σαν ρουτινα μετα απο καθε αλλαγη νερου οση ποσοτητα λενε οι οδηγιες).
Edit: Οσον αφορα το τι εχουν τα ψαρια, οντως δεν μπορει να καταλαβει. Εγω θα ελεγα νηκτικη κυστη αλλα χωρις βεβαιοτητα. Μπορει να ειναι και αλλο πραγμα. Το συμπερασμα το βγαζω μονο απο το οτι δεν μπορουσαν να κινηθουν σωστα αυτα που αρρωστησαν. Απο οτι μου ειπε, το 2ο που εχασε υπαρχει περιπτωση να ειχε και μικρη πληγη πανω του στο κατω μερος του μετα απο το κεφαλι ακριβως (ηταν καπως κοκκινο), αλλα δεν μπορει να το πει με βεβαιοτητα, ειναι και πολυ μικρα τα ψαρια σε μεγεθος και δυσκολο να καταλαβεις.
|