Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 24-05-14, 21:08
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2012
Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Μηνύματα: 4.653
Προεπιλογή

Κάποια πράγματα - προσωπικές απόψεις κυρίως - που πρέπει να ειπωθούν
1. Τα παπαγαλόψαρα - παρόλο που ειναι υβρίδια - ορισμένες φορές έχουν αναφερθει αναπαραγωγές τους
2. Οταν υπάρχουν περίπου 14.000 διαφορετικά είδη ψαριών γλυκου νερού, γιατί να επιλέγουμε ένα ψάρι που είναι αποτέλεσμα κατασκευής σε ένα εργαστήριο?
3. Εφόσον μποϊκοτάρουμε την αγορά του συγκεκριμένου είδους, εμείς κι όλοι οι συγχομπίστες, κάποια στιγμή το φαινόμενο θα εκλείψει (φυσικά θα έχει ανατείλει κάποιο άλλο υβρίδιο...)
4. Τα παπαγαλόψαρα - εφόσον βρεθούν στα χέρια κάποιου συγχομπίστα - δεν θα πρέπει με τπτ να συγκατοικούν με άλλα ψάρια. Έχουν βασικά προβλήματα στη πρόσληψη τροφής
5. Δεν είμαι της λογικής πως το συγκεκριμένο είδος εφόσον κάποιος το έχει, πρέπει να καταλήξει σε μια αποχέτευση. Νομίζω πως δεν πρέπει ποτέ να αποκτηθεί. Εφόσον όμως κάποιος αποκτήσει παπαγαλόψαρο, ειδικά αν το κάνεις χωρίς να είναι ενημερομένος για το τι αγοράζει είτε το επιστρέφει είτε το φροντίζει, χωρίς όμως άλλα είδη ψαριών

Αυτααααα...
Κι αυτό - για όποιον έχει αντοχές να διαβάσει για τερατουργήματα
http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01401 seconds with 10 queries