Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
αστα να πανε.κανονικα επρεπε να με πληρωσουνε για να το παρω  (ετσι αποδειχτηκε τουλαχιστον).
το εβγαλα τωρα και εβαλα ταινια γυρω απτο κουμπωμα του για να σφιξει.βελτιωθηκε ελαφρα.εξακολουθει να ειναι πολυ σπαστικο
δεν εχω βαζελινη τωρα,να εβαζα λιγο και στο μαγνητη του impeler,μηπως "μαλακωσει" λιγο ο θορυβος(αν και δε νομιζω).θα το δοκιμασω αυριο ομως.
αν μπορεσω να κοιμηθω αποψε δηλαδη με τοσο θορυβο.
αλλιως θα φυγει απτο παραθυρο πριν ξημερωσει
φανταζομαι τα νευρα του ψαριου δηλαδη θαχουν γινει τσαταλια 
φανταζεσαι πως του ακουγεται;...
|
φίλε μου είναι απο τις λίγες φορές που γράφω εδώ και παρακολουθώ γενικά τα θέματα σου με τα ωραίους μονομάχους αλλά και την προσπάθεια σου.
μιας και εγώ είχα θέματα παλια με αυτά τα φίλτρα τώρα θέλω να μην ακούγεται τίποτα απο τα φίλτρα οπότε σου προτείνω τα παρακάτω φίλτρα τα οποία και ησυχα είναι και κάνουν την δουλειά τους το καθένα με διαφορετικό τρόπο.
- Dennerle Nano Corner Filter (προτείνετε για ενυδρεία εως 30 λίτρα), το μόνο κακό ότι δεν έχει αρκετό χώρο για βιολογικό υλικό και δεν αντέχει μεγάλη ιχθυοφόρτωση,
οπότε σου προτείνω το αμέσως επόμενο το διόρωφο λεγόμενο και ως:
- Dennerle Nano Corner Ekfilter XL (για ενυδρεία εως 60 λίτρα) και με αρκετό χώρο για βιολογικό υλικό
και τα 2 είναι με spraybar (απλά που και που θα πρέπει να το καθαρίζεις για να μην βουλώνει).
Αλλά το καλό είναι ότι εκτός απο ελεγχόμενη ροη που έχει καποιες στιγμές θα νομίζεις ότι δεν δουλευει γιατι δεν ακούς τίποτα σε απόσταση μισού μέτρου απο το ενυδρείο