Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-05-14, 10:05
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ναι ειναι πιο ψηλα δεν καιγεται.και ειναι και led η λαμπα οποτε δεν εχει και παρα πολυ θερμοτητα.
το θεμα ειναι πως ελειψα 2 ωρες και γυρισα τωρα και δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.θα κανω μετρησεις σε λιγο και θα δουμε.
μικρα δεν βλεπω παντως.
σιγουρα κατι δεν παει καλα αλλα δεν ξερω τι ακομα.
-------------------------
οκ "false alarm" ητανε
εχουν απομακρυνθει τα μικρα απτη φωλια και γιαυτο δεν τα εβλεπα.ειναι εκει γυρω στην επιφανεια.
μαλιστα δεν τα εβλεπα να κουνιουνται πολυ,αλλα μολις ακουμπησα λιγο στην επιφανεια με το δαχτυλο κοντα σε ενα πεταχτηκε
λεω να το σβησω το φως αποψε,μηπως τα στρεσαρει που εχουν βγει απτη φωλια.
το αρσενικο με τα αβγα καπως θα τα βολεψει.βλεπω τα πιανει καλυτερα τωρα και δεν πεφτουνε ευκολα.δεν εχω δει κανενα να πεφτει ολη μερα.

απλα αγχωθηκα γιατι μολις ηρθα ειδα το αρσενικο εξω απτη φωλια και εκανε βολτες περα δωθε στο μηκος του ενυδρειου.
και λεω για να εχει φυγει αυτος αποκει και να μη βλεπω και μικρα κατι εγινε....

πολυ αγχος η γεννα ρε παιδι μου,ασπρισαν τα μαλια μου
-------------------------
αργα χτες το βραδι ξαναεκανα μετρηση αμμωνιας και κατι μετρησα,αλλα το τεστ της σαλιφερτ δεν με βοηθαει να δω ακριβως ποσο.πρεπει να ειναι κοντα στο 1ppm.
για να ειμαι σιγουρος εριξα 5απλη δοση Prime και μιση αμπουλα probidio stop ammo.τα μικρα τα βλεπω οκ,δεν πρεπει να προλαβαν να την ακουσουνε.

σημερα βλεπω λιγη θολουρα στο ενυδρειο.
δυστυχως αλλαγη δεν μπορω να κανω ευκολα γιατι δεν εχω αρκετο σωληνακι μικρης διατομης.πηρα τοσα πραγματα χτες και ξεχασα αυτο
με αυτο που εχω εκανα αλλαγη 4 λιτρα ομως,και θα ξανακανω σε λιγο παλι αλλα 4 και παει λεγοντας μεχρι να αλλαξω καμια 20αρια λιτρα νερο.
τα μικρα τα βλεπω οκ.κοιταξα και την ωρα που ξυπνησα και τωρα πριν λιγο.οι μετρησεις εξακολουθουν να ειναι ιδιες και εριξα αλλη μια δοση prime.

να εχει μεινει αμμωνια ακομα?τι στο καλο!
ενταξει στο τεστ θα φαινεται,αλλα για τα ψαρια πιστευω ειναι οκ.
τα νιτρωδη ειναι 0 και τα νιτρικα εξακολουθουν να ειναι χαμηλα.

αυξησα ελαφρα τη ροη στο φιλτρο,απο τερμα κατω που την ειχα,ανεβασα ενα κλικ.
λεω να μην ταισω σημερα και να τα αφησω να τη βγαλουνε με οτι υπαρχει στο ενυδρειο.σιγουρα υπαρχουνε διαφορα γιατι τα εχω δει.
μαλιστα πρεπει να υπαρχει και δαφνια
που βρεθηκε,δεν εχω ιδεα...
αν ριξω κατι αργοτερα θαναι σιγουρα ζωντανη τροφη.ειτε Microworms ειτε ροτιφερς.

αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα η ξεχναω κατι πειτε το...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-05-14 στις 10:05 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01553 seconds with 10 queries