Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-14, 15:08
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Φίλε μου καλώς ήρθες.
Δεν θα σου μιλήσω για φίλτρα αλλά για τα ψάρια που θες να βάλεις. Τα χρυσόψαρα είναι πολύ ωραία ψάρια αλλά πολύ φοβάμαι πως τα 54 λίτρα είναι πολύ λίγα. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς πολύ σοβαρά τη ψαροσύνθεση που θες. Μελέτησε πολύ καλά το άρθρο που σου πρότεινε ο Κλεόβουλος για να μη κάνεις τα λάθη που έχουμε κάνει οι περισσότεροι και ειδικά εγώ με τα χρυσόψαρά μου. Και μη πεις "έλα μωρέ, μικρά είναι, όταν μεγαλώσουν θα πάρω μεγαλύτερο ενυδρείο" , δυστυχώς φίλε μου "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού", κάνε σωστά τις επιλογές σου από τώρα για να μη τρέχεις αργότερα. Προσπαθώ από τον Οκτώβριο να φτιάξω άλλο μεγαλύτερο ενυδρείο και ακόμα δεν το έχω καταφέρει, και πριν λίγες ημέρες έφαγα πακέτο που έχασα ξαφνικά το μεγάλο μου χρυσόψαρο. Είναι κρίμα και για τα ψάρια αλλά και για σένα να χάνεις ψάρια που με κόπο και μεράκι τα μεγάλωσες. Τα χρυσόψαρα μεγαλώνουν αρκετά και μπορούν να ζήσουν πάνω από 20-25 χρόνια αν έχουν σωστές συνθήκες, δηλαδή θα τα έχεις μια ζωή.
Για φίλτρα δεν έχω την εμπειρία να σου προτείνω κάποιο (έχω ασχοληθεί μόνο με DIY προς το παρόν) αλλά βάλε το μεγαλύτερο σε όγκο που μπορείς ή βάλε 2 για ακόμα καλύτερα γιατί τα χρυσόψαρα όσο θα μεγαλώνουν τόσο περισσότερο ρυπογόνα γίνονται.
Να ξέρεις πως αν δώσεις αυτό που πρέπει στα χρυσόψαρα, θα στο ανταποδώσουν με το παραπάνω

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01355 seconds with 10 queries