Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-09-05, 23:57
Stavros Ο χρήστης Stavros δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Stavros Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Stavros
Cool ολα καλά αλλά..........

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neon
Δεν αντιλέγω. Όλοι έχουμε πρόβλημα χώρου όσο αυξάνεται ο αριθμός των ενυδρείων που συντηρούμε. Απλά σε 16 λίτρα έχοντας το φίλτρο και το σκίμμερ εντός περιορίζεται πολύ ο χώρος για οτιδήποτε άλλο. Γιατί δεν κοιτάς για κρεμαστό φιλτράκι;

Φίλε neon αυτή τη στιγμή δουλεύει με κρεμαστο millenium 2000(σφουγγάρι και 6 βιόσφαιρες) και εναν κυκλοφορητή..... μόλις παραλάβω τα πράγματα μπαίνει και το sump σε λειτουργία οπότε θα έχω καθαρό το 16 λιτρο και όλα τα αλλα θα μπούνε σε sump. Έχεις δίκιο που λες πως ο χώρος δεν είναι για φίλτρα skimmer κλπ. απλά προσπαθώ να το οργανώσω όσο το δυνατόν καλύτερα μέρα με τη μέρα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neon
Τι σκέφτεσαι να βάλεις μέσα; Λίγο βράχο και κανένα ψαράκι;
Στο ενυδρείο θα μπει "μόνο" βράχος με μία πολυ μικρή πιθανότητα για ένα clown small size ή κάτι παρεμφερές... δεν είναι κρίμα να τυρανιέται και αυτό μέσα στην λακούβα που πάω να φτιάξω ???
Άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων να βάλω καμμιά γαρίδα ή "κάβουρα" που συμβαίνει να είναι και το παρατσούκλι μου και τους έχω και αδυναμία..

Το όλο εγχείρημα είναι να καταφέρω να "κρατήσω" το μικρό σε άριστη κατάσταση όσο περισσότερο καιρό μπορώ, ούτως ώστε θα έχω πλέον και εγώ πάρει τις βάσεις για REEF χωρίς αυτό να δηλώνει πως θα έχω μάθει κιόλας.
Απλά είμαι άνθρωπος που μου άρεσαν πάντα τα δύσκολα και τα ακατόρθωτα και έτσι πιστεύω πως θα είμαι πάντα. Δεν παραδίδω τα όπλα και είμαι σίγουρος πως θα πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ για τις πολυτιμότατες συμβουλές σου και περιμένω να μάθω και άλλα "μυστικά"
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries