Παιδιά, προσωπική άποψη,
πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως τα τεστ μας δείχνουν σωστά αποτελέσματα, και έστω τα aquili και σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν κάποιοι φίλοι παραπάνω δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, άρα θεωρούμαι πως δείχνουν σωστά.
Το επόμενο είναι η σχέση τιμής / πλήθος τεστ, από αυτά πάλι που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν έχουμε ακριβείς μετρήσεις αλλά θεωρητικά κάποιοι φίλοι είπαν γύρω στα 100 τεστ.
Έχουμε και λέμε τώρα, εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τα API και τα παίρνω από ebay.
Το τεστ της aquili NO2 βγάζει γύρω στα 100 τεστ και κοστίζει 3,99 + μεταφορικά, το τεστ της API το παίρνω από ebay, μου κοστίζει περίπου στα 7,50-8 Ευρώ, δεν έχει μεταφορικά, και σύμφωνα με τον κατασκευαστή βγάζει 180 τεστ, και εγώ με το κόλπο που έχω αναφέρει σε άλλα θέματα κάνω τα διπλάσια , 360 τεστ, άρα για το συγκεκριμένο τεστ θα χρησιμοποιήσω API γιατί θεωρώ το Aquili ακριβότερο.
Το τεστ NO3 , το Aquili κάνει 3,99 + μεταφορικά και βγάζει 100 τεστ, της API κάνει 8,5 Ευρώ χωρίς μεταφορικά , βγάζει 90 τεστ που τα κάνω 180, και από ότι παρατήρησα το τεστ της Aquili είναι σε σκόνη το ένα αντιδραστήριο που προσωπικά δεν το έχω συνηθίσει, εδώ έχουμε περίπου την ίδια σχέση τιμής / πλήθος τεστ αν η αγορά των Aquili γίνει και με κάτι άλλο μαζί να μοιραστούν τα μεταφορικά, αλλιώς για 1 κομμάτι μόνο του με συμφέρει της API.
Πιστεύω πως με τον ίδιο τρόπο πρέπει να γίνει σύγκριση και με τα υπόλοιπα τεστ. Δεν ξεχνάμε πως με τα επώνυμα προιόντα και ειδικά των μεγάλων εταιριών, ένα σημαντικό μέρος του κόστους οφείλεται στο ότι πληρώνουμε και το marketing της εταιρίας, τη διαφήμιση, φούμαρα κατ'εμέ. Κάντε λοιπόν τέτοιου είδους συγκρίσεις πριν κάνεται οποιαδήποτε αγορά.
Πρώτα από όλα όμως σύγκριση στη ποιότητα.
|