Θέμα: Help
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-05, 19:53
Το avatar του χρήστη Mariel
Mariel Ο χρήστης Mariel δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ
Και εγώ τον έναν τον έχω σε 20lt με φίλτρο που ρυθμίζεις την ροή και δεν έχει πάθει τίποτα ούτε κάποιο πρόβλημα έχει, τώρα για τις αλλαγές νερού εγώ τον 2 που τον έχω σε μια μεγάλη γυάλα του κάνω αλλαγή 60-70% κάθε 3 -4 μέρες και τόσους μήνες που τον έχω είναι μια χαρά και δεν στρεσάρετε με αυτόν τον τρόπο.
ειναι πολυ πιο ευκολο η ροη να στρεσαρει το ψαρι σε 4 λιτρα παρα στα 20.οσο για τις αλλαγες νερου,ο καθενας εχει το δικο του τροπο.εχω ακουσει και περιπτωσεις ατομων που αλλαζουν ακομα πιο αραια το νερο και τα ψαρια τους ειναι οκ(το αν στρεσαρονται η οχι δυστυχως δεν το καταλαβαινεις τοσο ευκολα).το ιδανικο ξαναλεω ειναι ολικη(η σχεδον ολικη του τυπου αφηνω ελαχιστο νερο ωστε το ψαρι να καλυπτεται)καθε 3 μερες.το 60-70 με το 40-50 που ανεφερες σε προηγουμενο ποστ εχει μεγαλη διαφορα ιως οχι για μας,αλλα για το ψαρι.φυσικα αυτο εξαρταται και απο το μεγεθος του ενυδρειου.40% αλλαγη καθε 4 μερες σε μικρο ενυδρειο δεν ειναι ο,τι καλυτερο....γι'αυτο θα παρακαλουσα να ειμαστε πιο προσεκτικοι στις συμβουλες που δινουμε ειδικα σε αρχαριους...η τουλαχιστον να τονιζουμε οτι αυτο ειναι καθαρα και μονο απο δικη μας εμπειρια και δε σημαινει οτι ειναι ο κανονας.

Page generated in 0,04745 seconds with 10 queries