Ξέρω για τις τροφές και τις αλλάζω συχνά κυρίως γιατί τις βαριούνται. Κατασταλάξαμε στις δυο συγκεκριμένες σύο πρώτο ποστ που αναφέρω και εναλλάξ καθημερινά. Τα πράσινα flakes ωστόσο τα αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι οπότε κοιάω να μην τους το τρίβω. Με βιταμίνες είναι αλήθεια πως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Σύο κάτω κάτω 2,5 χρόνια τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα καμία ασθένεια καμία άλλη απώλεια και θεωρώ ότι τα φροντίζω αρκετά καλά. Για την αιμομιξία δεν ήξερα δε ξέρω πως φαίνεται και πως παρουσιάζεται. Ένα ψαράκι έχω με μία ιδιαιτερότητα (η ουρα του είναι σε κάθετη σχεδόν κλίση απο το κορμο του σώματος) αλλά τα καταφέρνει και να τρώει και να κολυμπά και να σας πω ότι αυτό είναι και το αγαπημένο μου. Τώρα σχετικά με τη γερόντισσα θεωρώ πως αυτό που έχει δεν είναι αναστρέψιμο. Δεν είναι ασθένεια να προσπαθήσω για την ανάρρωσή της. Το σώμα της έχει κλίση και κολυμπά με το πλευρό προς τα πάνω. Φαίνεται οτι απο τη μέση και κάτω είναι ανάπηρη. Προσπαθεί η καημένη να κολυμπήσει δίνει δυνάμεις αλλά δεν τα καταφέρνει. Εχει χασει και την ουρα της. Από τη μέση και πάνω δείχνει φυσιολογικό ψάρι. Κουναει κανονικά τα πλαϊνά πτερύγια παιρνει κανονικές ανάσες όταν βάζω τροφή κοντά της δείχνει να προσπαθεί να τη φτάσει να φάει αλλά δεν μπορεί γιατί με το κούνημα των πλαϊνών πτερυγίων καταλήγει να στροβιλίζεται. Όσον αφορά την ευθανασία απλά μου ήρθε εχθές μετά από πολύ σκέψη γιατί νομίζω ότι ταλαιπωρείται. Αλλά μου είναι δύσκολο να το κάνω γενικά. Θα βγάλω βίντεο να δείτε αύριο με το καλό αν ζει.
|