Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-05, 21:04
Manogr Ο χρήστης Manogr δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γλυφάδα, Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Manogr
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manosdr
Το καπάκι που βλέπω είναι αρκετά ψηλό, 25 τουλάχιστον cm οπότε μπορεί με χρήση δυνατού chiller να χρησιμοποιηθούν.Παιδιά να πώ και κάτι άλλο,δεν πάει να πεί ότι ότι λένε οι Αμερικάνοι είναι το σωστό. Αυτοί πολλές φορές κολλάνε κάπου όπως στην χρήση sump και στις ΜΗ επειδή κάποιοι διάσημοι χομπίστες
τα χρησιμοποίησαν και δεν πειραματίζονται με τίποτα άλλο.Καταπληκτική ανάπτυξη κοραλιών και μάλιστα sps αλλά και clams μπορεί να γίνει και με Τ5 ή
P.C.Τελικά λύσεις υπάρχουν απλά χρειάζεται γνώση σε βάθος και σωστός προγραμματισμός.
Αυτο που εχω καταλαβει διαβαζοντας σαν παλαβος τον τελευταιο μηνα (βιβλια απο amazon, αρθρα online, fora εδω και εξω κτλ) ειναι οτι δεν υπαρχει μια λυση σε τιποτα! υπαρχουν βασικες αρχες βεβαια αλλα ο καθε ενας εχει τη γνωμη του και πολλες απο αυτες τις γνωμες δουλευουν και δεινουν τελεια reef... αυτο που κανω ειναι να ακουω τις γνωμες, να φιλτραρω και τελικα να προσπαθησω αυτο που νομιζω οτι μου παει! Ας πουμε δεχομαι οτι το Sump δεν ειναι απαραιτητο αλλα εγω το θελω...ακομα και μονο για να κρυβω τα μηχανηματα...η το refugium μπορει να μπει στο sump η κρεμαστο (οπου λενε οτι ειναι καλυτερα) κτλ κτλ κτλ

Μονο ετσι αναπτυζεται το χομπυ οποτε λετε τις γνωμες σας !!!

Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries