Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 13-09-05, 13:57
accnt Ο χρήστης accnt δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2003
Περιοχή: ΑΛΙΜΟΣ
Μηνύματα: 3.097
Προεπιλογή

Εγώ έχω στο καπάκι μου MH. Βέβαια η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη, αλλά τα ανεμιστηράκια κάνουν δουλειά. Όσο για την πρόβλεψη, είναι το θέμα χώρου (γιατί μπορεί να προσθέσεις χωρίς να βγάλεις Τ5), της ψύξης (που θα χρειαστεί να έχεις ήδη καλό εξαερισμό με πρόβλεψη για έξτρα ανεμιστηράκια)και το ύψος (oι MH τοποθετούνται ψηλότερα από όλες τις άλλες).

Τα ballast χρειάζονται για να ανάβουν οι λάμπες είτε Τ5, είτε Τ8, είτε MH. Αλλιώς οι λάμπες δεν ανάβουν μόνες τους. Εγώ τα έχω εκτός καπακιού, για να μην έχω επιπλέον αύξηση της θερμοκρασίας. Ενώ στα έτοιμα ενυδρεία ή και φωτιστικά τα έχουν μέσα.



Το δικό μου καπάκι το έχω φτιάξει από κόντρα πλακέ θαλάσσης και στην κάτω πλευρά (εκεί που πατάει) έχει πατούρα, έτσι ώστε να μπαινοβγαίνει το τζάμι συρταρωτά.



Όσον αφορά την επιλογή Skimmer, αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και θα χρειαστείς τις γνώμες πολλών, που έχουν ήδη. Αν αγοράσεις από Ευρώπη, κορυφαία είναι η Deltec, αλλά και ακριβή. Αν αγοράσεις από Αμερική κορυφαία είναι η Euroreef(που έχω και εγώ).
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01708 seconds with 10 queries