Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-09-05, 11:00
GFON Ο χρήστης GFON δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γαλάτσι
Lightbulb To εκανα και αυτό.....(DIY CO2)

Διαβαζοντας απο το GAB και το site του Τακη αποφασισα να το δοκιμασω....
Αγορασα ενα παγουρι για νερο 3 λιτρων(1,5ε) , απο αυτα τα πλαστικα με το χερουλι απο πανω, ενα συστημα εκχυσης ορου απο ενα φαρμακιο(0,6ε).

Τοποθετησα το σωληνα στο καπακι, το γεμισα νερο και το μονωσα με σιλικονη, βιδωσα το καπακι με μπολικο τεφλον, εβαλα βαλβιδα αντεπιστροφης εβαλα 2,5 λιτρα νερο εριξα 5 φλυτζανια ζαχαρι και μια κουταλια του γλυκου μαγια κα μετα απο 12 ωρες αρχισε η παραγωγη αεριου.

Το αεριο το εβαλα στην εισοδο του νερου στο εξωτερικο φιλτρο, αυτο μου δημιουργησε κενα στο φιλτρο κανοντας το να ακουγεται σαν εχει διαρροεί, κοιτωντας το μπασουνι εξαγωγης βλεπεις το αεριο να μπαινει στο σωληνα και να πηγαινει στο φιλτρο.

Η παραγωγη μεχρι στιγμης ειναι 2 φυσσαλιδες καθε 3 δευτερολεπτα αλλα θα μειωθει πιστευω με τις μερες.

Εκανα καλα ή θα εχω καποιο προβλημα με αυτο τον τροπο εκχυσης??

Με την ποσοτητα που παραγεται θα εχω καποιο προβλημα??

Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα flourish excel αλλα δεν συμφερει οικονομικα, και ευελπιστώ να εχω καλυτερα αποτελεσματα με την αναπτυξη των φυτων μου και γενικα την ολη εικονα τους.

Περιτω να σας πω οτι θα φαω ξυλο απο την γυναικα μου με το ενυδρειο , και τωρα τελευταια με απειλεί οτι θα ριξει χλωρινη..........

120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt.

Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto.

Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01527 seconds with 10 queries