Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-14, 23:07
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Προεπιλογή

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γιώργο.
2. Χαλάσαμε λίγο το θέμα του φίλου... αλλά αφού είναι για δίσκους χαλάλι (νομίζω) μερικές παραπάνω πληροφορίες για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι δίσκοι είναι ψάρια νωχελικά έως νωθρά... αλλά κάνουν λάθος. Ξεχνούν μάλλον ότι είναι κιχλίδες.. και ότι είναι ικανοί όταν θελήσουν ή απαιτηθεί... να σκοτώσουν.
Και για να δώσω ένα μικρό παράδειγμα... πριν από ώρα πήγα να πάρω νερό για να κάνω μια μέτρηση... και έψαχνα να βρω το δοκιμαστικό σωλήνα του test, από την "σφαλιάρα" που έφαγα στο χέρι. Ένα ψάρι που η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου ήταν δεδομένη... αφού γεννήθηκε σε ενυδρείο μου... έτρωγε από το χέρι μου από μωρό (όπως και τα υπόλοιπα αδέλφια του)... μέχρι που το έβγαζα με το χέρι για μεταφορά σε άλλο ενυδρείο... και τώρα προστατεύει τα παιδιά του από μένα (ενώ αυτά πλέον είναι ήδη 4 μηνών) σαν γορίλας... χτυπώντας και δαγκώνοντας το χέρι μου (σε βαθμό που μου αφήνει σημάδια)... όταν προσπαθώ να τα τα'ί'σω. Αυτά σε ένα ενυδρείο με μήκος 120 εκ.
ΑΝ υπήρχε εκεί μέσα κι' άλλος δίσκος (εκτός των γονέων)... απλά πλέον... θα ήταν ανάμνηση.-

ΥΓ. Έπρεπε να έχω γράψει και ημερομηνία στο κείμενο... τα 3 χρόνια (στα fora) έχουν παρέλθει προ πολλού!!!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01409 seconds with 10 queries