Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης29
1. σε πολλα ενυδρεια εχω δει δισκους να συμβιωνουν με ροδοστομουσ και καρδιναλιουσ.λαθοσ ειναι δηλαδη λογο θερμοκρασιας ε?
2. αρα θα μπορεσω να παρω 4 δισκακια μικρα? και οταν μεγαλωσουν τα δινω
3. θελω να αυξησω τον αριθμων των ψαριων που εχω σε κοπαδια των 20.λαθος?
|
1. Ναι κανουν λαθος απο αγνοια, ή ειναι αδιαφοροι για την ευζωια των υπολοιπων ψαριων.
2. Οχι. Εξηγησα πιο πανω γιατι.
3. Σωστο, εκτος των πλεκο που πρεπει να δωσεις, εκτος κι αν ειναι ειδος ancistrus που παραμενουν μικρα και τα κρατας σε ενα ζευγος αρσενικο-θυληκο.
Καλυτερα θα ηταν να ειχες ενα ειδος κοπαδοψαρου απο τα δυο που εχεις για το μεσο του ενυδρειου, (για να μη μπλεκονται τα κοπαδια και ειναι ομοιογενες το θεαμα αλλα κι οι συμπεριφορες) και το αλλο ειδος κοπαδοψαρου να ηταν βυθου, πχ corydoras, μονο που θελουν αμμο ή ψιλο αμμοχαλικο στρογγυλεμενο (δεν ξερω αν εχεις)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.