Πετρο να τα ξαναπουμε παλι αν και τα εχουμε συζητησει πολλακις!
1) τα υλικα του φιλτρου τα πλενουμε με νερο απο το ενυδρειο.ανθρακας δεν χρειαζεται σε μονιμη βαση παρα μονο στην (αρχη) του στησιματος για να καθαρισει τυχον βλαβερες ουσιες η μετα απο θεραπεια!
2)θα κανεις τραμπα οπως εχουμε πει το
ενα φιλτρο απο το 550αρι που εχεις στη κρεβ/ρα και θα το βαλεις να τρεχει στο 700αρι!ετσι θα εχεις ενα στρωμενο φιλτρο πληρης στο καινουργιο ενυδρειο,παραλληλα θα στρωνει και το δευτερο που εχεις βαλει!
3) το prime σαν αντιχλωριο μια χαρα ειναι και οικονομικο αν και δεν ειναι πληρες!τα βακτηρια περισσοτερο για ψυχολογικους λογους θα τα ριξεις αδειαζοντας τη τσεπη σου και γεμιζοντας τη τσεπη του μαγαζιου!

4) τεστ μπορεις να κανεις και την επομενη μερα αλλα θα χρειαστεις αυτα που σου ειπαν τα παιδια.ψαρακια μπορεις να βαλεις 1-2 για αρχη αν ολα δειχνουν καλα!
5)καλο ειναι τα οποια ψαρια να μπενουν σταδιακα και σε μικρους αριθμους για να μην εχεις θεμα οπως την αλλη φορα!!
υ.γ Bill στειλε το 200αρι εδω,εχω πληρες σετ για spinning να σου δωσω για να κανεις τη δουλεια σου!!!


