Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-14, 15:27
μαρια-ελενη Ο χρήστης μαρια-ελενη δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: νεα μακρη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορεί τα φυτά σου να είναι χαμηλών απαιτήσεων, αλλά αν το ενυδρείο είναι χωρίς ψάρια δε θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται τα φυτά να απορροφήσουν. Κάτι θα δίνει το λίπασμα (ποιο; ), αλλά κάποια στιγμή θα κολλήσουν. Αν θες να τα κρατήσεις υγιή θα πρέπει να προσθέτεις εσύ όσα δεν μπαίνουν με τα ψάρια και τις τροφές τους. Κατά τα άλλα με τις φουσκάλες δεν είναι κάτι περίεργο, είναι σύνηθες μετά από αλλαγή νερού και ειδικά μεγάλη και ακόμα πιο ειδικά αν δεν έχει προετοιμαστεί το νερό για κάποιες ώρες πριν μπει στο ενυδρείο. Όταν τα πρωτοέβαλες πιθανώς ήταν λόγω του ότι είχαν τραβήξει διοξείδιο από τον αέρα, όσο ήταν εκτός νερού.
Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου ! η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα χρυσοψαρο το οποιο μου πεθανε μετα απο 20 μερες και μου εξηγησαν τα παιδια οτι ειναι λιγα τα λιτρα για ψαρι, γι'αυτο και αποφασισα να το κρατησω με φυτα. παρολ'αυτα κανω κανονικα τη διαδικασια να στρωσω το φιλτρο ωστε οταν παρω μεγαλο να ξερω τι να κανω!!!!! το λιπασμα ειναι το florena της sera και μαλιστα μου ειπε αυτος που το πηρα οτι επειδη ειναι πολυ λιγα τα φυτα να βαζω 1 φορα την εβδομαδα και πολυ λιγοτερη ποσοτητα απο την προτεινομενη , οντως ειναι ετσι??? 'η πρεπει να βαζω και κατι αλλο??? εν τω μεταξυ επειδη το ph ειναι υψηλο απ'οτι καταλαβα σκεφτομαι να βαλω λιγη τυρφη στο φιλτρο , γιατι διαβασα οτι με αυτο πεφτει! θα επηρεασει αυτη η προσθηκη την ποιοτητα του νερου αναφορικα με τα φυτα??? συγγνωμη για το βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα οσο κι αν ψαχνω στο ιντερνετ δε βρισκω απαντησεις για ολα!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01488 seconds with 10 queries