Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-14, 02:09
Το avatar του χρήστη lifefx
lifefx Ο χρήστης lifefx δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαι σε φαση που θελω να καταληξω στο τι ψαρια να βαλω στο ενυδρειο που εστησα προσφατα. Διαστασεις 60x30x35. Φωτισμος 10w led.

Σκεφτομαι να παω προς Ασια μερια και να βαλω ενα μονομαχο μονο του ή με rasbora espei ή rasbora espei μονα τους.

Τι αλλο θα προτινατε?

Αν υποτεθει οτι βαλω ενα ψαρι (λεω cpd σαν τυχαιο παραδειγμα) που κανονικα χρειαζεται φυτεμενο ενυδρειο, στο δικο μου θα μπορεσουν να ευδοκιμησουν φυτα (μιας και θα ειναι καπως σκουρο απο τυρφη, ξυλα και catappa) αμα δεν εβαζα φυτο επιφανειας (ωστε να μην κοβει και αλλο το φως)? Καμια moss καμια κρυπτοκορινα και αλλα τετοια ευκολα κλπ.. Στο προηγουμενο στησιμο που ειχα κανει ειχαν παει οκ τα φυτα (moss, riccia, valisneria), χωρις λιπασματα ή οτιδηποτε αλλο, αλλα στο τωρινο μαλλον θα βγει πιο σκουρο το νερο γιαυτο ρωταω.

Για πειτε ιδεες να δουμε.
Προτείνω φύλλα κατάππα παντού να καλύψουν όλο τον βυθό.Μια πυκνή συστάδα βαλισνέριες δεξιά όπως το βλέπουμε και όλο αυτό για έναν μονομάχο ή ενα κοπάδι αρλεκίνους και δε λέω γι'αυτά τα ψάρια επειδή συζητήθηκαν αλλα επειδή μου αρέσουν τρομερά σε μαυρο νερό και όχι δε χάνουν τα χρωματά τους,το αντίθετο μάλιστα,τονίζονται περισσότερο.
Το χρώμα που πήρε το νερό σου απο τα ξύλα έτσι κι αλλιως θα φύγει τελείως μετά την δέυτερη-τρίτη αλλαγη που θα κάνεις οπότε φίλε μου κατάππα και πλατανόφυλλα για βράσιμο να έχεις και Αγιος ο Θεός
Το γκουράμι θέλει ζευγάρι.Και δύο pearl θα ήταν όμορφα εκει μέσα αλλα πάλι με λίγα φυτά

Page generated in 0,01526 seconds with 10 queries