Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 13-02-14, 12:27
Netrino Ο χρήστης Netrino δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-04-2013
Περιοχή: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 300
Προεπιλογή

Για αρχή,δεν μετράς ποτέ ph στο καθαρό νερό της όσμωσης παρά μόνο tds και σκληρότητες.Κατά δεύτερον ποιος σου είπε πως δεν κάνεις αλλαγές με 100% νερό ΑΟ??Φυσικά και μπορείς να κάνεις!Επιπρόσθετα,και κατα την γνώμη μου δν χρειάζεται ούτε σόδες ούτε σκευάσματα ph down ή ότι άλλο γτ ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνει τη όσμωση.Μετά πρέπει λίγο να πειραματιστείς με τις μίξεις σου,δλδ 70% νερό αο και 30% προφιλτραρισμένο(τα νούμερα τυχαία).Η επίσης μπορείς να κάνεις μίξη και να βάλεις φύλλο/α κατάπα στο βαρελάκι προετοιμασίας έτσι θα έχεις και τα θετικά από χουμικά οξέα.Επίσης μπορείς να κάνεις 100% και να ρίξει και trace μεσα για να μην είναι τελείως νεκρό το νερό σου...Υπάρχουν πολλά αλλά θέλουν πειραματισμό στην αρχή και προσοχή για τα ψάρια μην τα δείς ανάποδα!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01269 seconds with 10 queries