ναι δε σου ειπα,δε μπορω
κιεμενα μαρεσει πιο πολυ,και εχω την εντυπωση απο φωτογραφιες κλπ που εχω δει,οτι το νερο στα ποταμια οπου βρισκονται τα συγκεκριμενα ψαρια δεν ειναι και τοσο σκουρο.εχω δει και φωτογραφιες που ειναι αρκετα σκουρο βεβαια,αλλα νομιζω οτι μια μεση κατασταση θαναι το καλυτερο.
γιαυτο εχω βαλει μονο ενα φυλο καταπα και τα υπολοιπα θα ειναι πλατανοφυλα που δεν βγαζουνε τοσο.
παντως το πρωι,κατω απτο φυλλο ειχανε κανει φωλια παλι και χορευανε.
τωρα οπως ειναι στημενο θα μπορεσω να τραβηξω και βιντεο πιστευω αν συμβει κατι.

-------------------------
τα θηλυκα,εχουνε δυο μερες που εχουν χασει το χρωμα τους και εχουνε εμφανισει γραμμες(ενδειξη οτι ειναι ετοιμα για γεννα).
περιεργο πραγμα που δεν εχει τυχει να το δω με αλλα ψαρια(η τουλαχιστον δε θυμαμαι να το εχω προσεξει),ειναι πως τωρα που ειναι ετοιμα και τα δυο,περνανε πολυ χρονο μαζι τα δυο θηλυκα.συνεχεια μαζι ειναι και απο κοντα και το αρσενικο.
ισως το κανουνε για να αυξανουν τις πιθανοτητες να τις διαλεξει.δεν ξερω.
μεχρι στιγμης δεν εχει γινει τιποτα παντως.πρεπει να ειναι λιγο μπουνταλας το αρσενικο
το προηγουμενο που ειχα δεν θα τις ειχε αφησει σε χλωρο κλαρι
μαρεσει πολυ το νεο στησιμο,γιατι τωρα τα βλεπω οτι εχουν επιλογες που θα σταθουνε.ποτε πιο βαθια ποτε πιο ρηχα κλπ.