Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-02-14, 09:51
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο εξω θα πεσει η μετρηση?
Πχ μπορει το 1V να το κανουν 20V?
οταν υπαρχει επαγωγικο μπορει να το δειξουν σαν κανονικη ταση γιατι πολυ απλα ΕΙΝΑΙ κανονικη ταση (αλλα χωρις ρευμα) οποτε δεν αποκλειεται να δειξει και 220 χωρις να υπαρχουν (στη δουλεια μου που τα επαγωγικα υπαρχουν παντου τετοιες μετρησεις ειναι καθημερινο φαινομενο -ακομα και μετα απο αντιπαρασσιτικα φιλτρα πολλες φορες- γι αυτο βλεπουμε και με λαμπα αν αυτο που μετραμε ειναι πραγματικο η οχι, οσο για τα δοκιμαστικα η χρηση τους ειναι να βλεπουν με ευκολο προχειρο τροπο οι ηλεκτρολογοι οικιακων εγκαταστασεων ποια ειναι η φαση και ποιος ο ουδετερος κι οχι να βρισκουν τασεις εκει που υπαρχουν η εκει που δεν υπαρχουν)

Παράθεση:
Οταν λες "αφηστε τις γειωσεις στα ενυδρεια" εννοεις να τις αφησουν οπως εχουν και να μη τις βγαλουν?

να τις βγαλουν φυσικα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouboulas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί; Αν θες να μου το εξηγήσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο που είναι λάθος η γείωση στο ενυδρείο.
εγω παλι δε μπορω να σκεφτω ουτε μια περιπτωση που θα ηταν σωστη μια τετοια τακτικη...
Οποιος φοβαται το ρευμα βαζει ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ (μετασχηματιστη 1:1) οχι γειωση, χωρια που με τις διαρροες μικρορευματων προς τη γειωση ταλαιπωρει τα ψαρια στερωντας τους την αισθηση του προσανατολισμου

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 10-02-14 στις 09:51 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01461 seconds with 10 queries