Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS
Ο Κλεόβουλος και ο kgf12345 έχουν απόλυτο δίκιο,άκουσε τους και δεν θα χάσεις.εγώ έιχα σε ένα JUWEL Rio 400 δύο αεραντλίες μεγάλες κι όταν άκουσα τον Κλεόβουλο και γύρισα προς την επιφάνεια το spray-bar του εξωτερικού φίλτρου και την έξοδο του εσωτερικού δεν χρειαζόμουν τις αεραντλίες.Δεν ξέρω φίλε μου αν τα φίλτρα σου έχουν spray-bar,αν θέλεις όμως καθότι είσαι στον Πειραιά και μου αρέσει να σχολούμε με το χόμπυ αλλά και να βοηθώ αν μπορώ δέχομαι να έρθω να κάνουμε τεστ ( έχω εγώ ) και να σε βοηθήσω. Τα αποτελέσματα των τεστ θα τα ανεβάσεις και θα σου πουν καλύτερα.Ειδοποίησε με,με π.μ.
-------------------------
Υ.Γ. Ο Κλεόβουλος είναι Μaster of Africans και ο kgf12345 πολύ παλιός χομπίστας και γνωρίζει πολλά.Προσφέρουν πολλά σε όλους μας σε αυτό το φόρουμ κι ευτυχώς υπάρχουν . κι άλλοι!!!
|
Φιλε μου σε ευχαριστω αλλα εκανα τα τεστ σε ενα φιλο μου και μου ειπε οτι εχει πολυ αμμωνια. πηρα ενα φαρμακο το toxivec της sera για αμμεσα αποτελεσματα και κατι ακομα για να μπει μεσα στο φιλτρο. Μεχρι στιγμης παμε καλα...θα δειξει το μελλον!