Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-05, 12:36
GFON Ο χρήστης GFON δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γαλάτσι
Red face

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george hmmy
Όπως βλέπεις φίλε GFON οι βάνες είναι από τη μία θηλύκια και από την άλλη αρσενικιά. Αυτό τι σημαίνει. Ότι όταν θες να ξεσυνδέσεις το φίλτρο από και να το συντηρήσεις/καθαρίσεις, κλείνεις τις βάνες αυτές και αποσυνδέεις το φίλτρο σου, το οποίο έχει 2 σωλήνες, μία είσοδο και μία έξοδο. Για αυτό σου είπε και φίλος neon να πάρεις δύο τέτοιες. κλείνοντας το ζευγάρι των βανών απομονώνεις το ένα κομμάτι του φίλτρου. Πώς εσύ θα αποσυνδέσεις το φίλτρο από τις σωλήνες με εύκολο τρόπο, χωρίς να πλημμυρίσεις? Αυτό εξυπηρετούν οι διπλές βάνες, απομόνωση τόσο του φίλτρου από τη μια μεριά και απομόνωση του ενυδρείου από την άλλη!

Εχεις δικιο , το καταλαβα κοιτοντας το , αλλα δεν προλαβα να κανω edit την ερωτηση μου.

Να πω την αληθεια πιστευα οτι το θεμα ειναι να απομονωσεις το ενυδρειο και οχι το φιλτρο, αλλα θα μου πεις το ενυδρειο εχει νερο μεσα μεχρι να το πας στο μπανιο, θα κανει μπανιο και το σαλονι... και ποιος ακουει τη συζηγο.

Τελος παντων την πατησα....δεν ακουσα το neon και τωρα θα πρεπει να τρεχω να βρω βανες και να τις πληρωσω χρυσες...

Στο χωριο μου λενε οποιος δεν εχει μυαλο εχει......ποδια!!!!!!!!!1

120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt.

Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto.

Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01333 seconds with 10 queries