Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-14, 00:54
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

Αλλη μια υπέροχη συνάντηση ,με κέφι συζητήσεις και τα γνωστα οπως πάντα...χαρηκα παρα πολύ που ειδα γνωστες παλιές φάτσες (εως και φάτσες που ειχα πολλα χρονια να δω)

οπως και νέους που μιλαγα μονο μεσω φόρουμ....

Νομίζω οτι ηταν μια απο τις μεγαλύτερες συναντησεις που εχουν γίνει,τουλαχιστον απο τότε που ασχολούμαι εγω ..κ μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτο....

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιωργο Κ. για την παρα πολυ ευγενικη προσφορά του με τις πίτες, Γιωργο σε ευχαριστουμε για όσα προσφέρεις εδω μεσα,αλλα και για αυτη την κίνηση που έκανες..να σαι πάντα καλα φιλε

Επισης Γιγας-ευχαριστήρια σε Σταύρο (Αβυσσος) ,και Ιγνατιο (Igna.gr) για τις δωρεές τους (με το φλουρί )Και αργότερα στην κλήρωση....Αξιοι επαγγελματιές κ χομπυστες και οχι αδικα νομιζω....

Ελαχε να ειμαι και ο τυχερός της βραδυάς με το φλουρί ,το οποίο επεσε στα χερια μου σε ενα απο τα 2-3 τελευταια κομματια της 2ης πίτας,καθοτι εκτελουσα και χρέη φωτογράφου την περισσότερη ώρα...

Να ειστε ολοι καλά λοιπόν..και του χρονου,με υγεία σε εσας,τις οικογενειες σας και τα ενυδρεία σας....

Tάσος
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries