Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 11-01-14, 00:17
EVI-BILL Ο χρήστης EVI-BILL δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-12-2013
Περιοχή: αθηνα
Μηνύματα: 45
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver Εμφάνιση μηνυμάτων
Και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λίτρα. Πολλά ψάρια όπως και τα δικά σου, στην προκειμένη περίπτωση, χρειάζονται συγκεκριμένες διαστάσεις λόγο του μεγέθους τους ή και του τρόπου ζωής* τους.


* Κάποια ας πούμε που ζουν κολυμπώντας ιδιαίτερα έντονα θέλουν ενυδρεία με μήκος. Για παράδειγμα οι ροδόστωμοι αν και είναι σχετικά μικρά ψαράκια χρειάζονται ενυδρείο με μήκος (>60cm) γιατί κινούνται ιδιαίτερα έντονα. Τα σκαλάρια πάλι, λόγο των μεγάλων πτερυγίων που διαθέτουν και μιας ιδιαίτερη κολυμβητικής κίνησης που κάνουν, χρειάζονται ενυδρείο με ύψος (>50cm) και μήκος φυσικά λόγο του μεγέθους τους. Επίσης παίζουν ρόλο και πόσο ρυπαίνει το ενυδρείο το κάθε ψάρι. Τα χρυσόψαρα για παράδειγμα λόγο του ότι είναι ένα ψάρι το οποίο ρυπαίνει αρκετά (αλλά και του όγκου του) χρειάζεται 50 λίτρο το άτομο!!!!! Άλλη περίπτωση είναι και το κοπάδι. Κάποια ψάρια πρέπει να τα κρατάμε σε κοπάδια (έναν ελάχιστο αριθμό και πάνω - ως συνήθως 8+). Οπότε όπως καταλαβαίνεις μπορεί κάποιο τέτοιο ψάρι (κοπαδόψαρο) θέλει αρκετά λίτρα λόγο του ότι πρέπει να το διατηρείς σε ομάδα (πχ Δίσκοι).
Μπορεί να σε ζάλισα, απλά προσπαθώ να σε κάνω να αποφύγεις μελλοντικά λάθη που είναι απολύτως φυσιολογικά σε αρχάριο που δεν το ψάχνει...
Τώρα αφού το πήρα πακέτο το ενυδρείο ...Η μόνη λύση είναι να φύγουν τα ψάρια !!!!(Αν και μου αρέσουν!)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το έχω δει αλλά απ' ότι μου έχει εξηγήσει (είναι συνάδελφος ο φίλος) έχει κάποια υλικά (βιολογικό - σφουγγάρια κτλ) σε κάποιο σημείο στο καπάκι. Εκεί ανεβαίνει το νερό περνάει από αυτά και τρέχει με φυσική ροή ξανά μέσα. Κάτι σαν κρεμαστό φίλτρο δηλαδή. Αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητά του και δεν ξέρει ο άνθρωπος να μου εξηγήσει πόσο περίπου βιολογικό έχει ή γενικότερα τι υλικά υπάρχουν μέσα σε αυτή την σκάφη.
Βill μάλλον χρειάζεται κατ'οικον επίσκεψη !σαν να χει δίκιο ο φίλος, μάλλον σάν κυκλοφοριτής μου φένεται και εμένα αποκλείεται να γύρναει το νερό σε 1 ωρα ,3 φορές το νερό του .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVI-BILL : 11-01-14 στις 00:17 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01648 seconds with 10 queries