Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 23-08-05, 08:49
johnny98130 Ο χρήστης johnny98130 δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator
 
Εγγραφή: 31-03-2003
Περιοχή: Διόνυσος Αττικής
Μηνύματα: 889
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george hmmy
Έτσι και είχε αποδειχθεί αυτό θα κατέρεε το σύμπαν! Η γη βασικά, αλλά τέσπα. Θα έπρεπε να σταματήσει κάθε είδους τηλεπικοινωνία και με τα διεθνή δικαστήρια θα είχαν κλείσει όλες οι εταιρείες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ.
Αγαπητοι συνδρομοι μολις ηρθα απο διακοπες οπου ανανεωθηκα ταμαλα. Να προσθεσω λοιπον και εγω τα εξης:
Δεν εχει βεβαια σχεση με το ταισμα των δισκων αλλα εχει αποδειχθει επιστημονικα σε εγκυροτατα περιοδικα ότι η μικροκυματικη ακτινοβολια (αναλογου του μηκους κυματος της και της ισχυς της) επιδρα αλλοιώνοντας τα εγκεφαλικα κυταρα. Αυτο που δεν εχει αποδειχθει διοτι απλα δεν υπάρχει ιστορικο προηγουμενο ειναι ο βαθμος αλληλεπιδρασης. Αλλα και να ειχε αποδειχθει (οπως εχουν αποδειχθει τοσα αλλα επιβλαβη για τον ανθρωπο) δεν θα ειχε ανοιξει μυτη. Money comes first........

Τωρα οσον αφορα τη χρηση σκορδου εντός του ενυδρειου υπαρχουν πολλες αντικρουομενες αποψεις απο σοβαρους ΙΜΟ χομπιστες και breeders περι αυτου του θεματος χωρις να εχουν καταληξει καπου. Το σιγουρο ειναι ότι σε καθε περιπτωση θα πρεπει να προσεχουμε τι βαζουμε μεσα στο ενυδρειο μας διοτι οσο ευκολα προστιθεται κατι τοσο δυσκολα αφαιρειται.

Τωρα για την παρατεταμενη χρηση beefheart στην διατροφη των δισκων συμφωνω με τον Τακη. Οι συνταγες τυπου Wattley και Degen με χρηση καρδιας μοσχαριου και κοτοπουλου στην διαρκεια του χρονου μαλλον κανουν πρισσοτερο κακο παρα καλο αφου πουσαρουν τον δισκο με πρωτεινες και τον γεμιζουν με τοξινες και λιπος. Μια ισσοροπημενη διατροφη που περιλαμβανει ενα μεγαλο πληθος τροφων ειναι η καλυτερη λυση.

Αυτα!!!!!!!
__________________
Γιάννης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01447 seconds with 10 queries