σε 2λιτρο κοκα κολας βαζεις 2,5 κουπες του τσαγιου ζαχαρη,1 κοφτη κουταλια μαγια αφου την εχεις διαλυσει σε ενα ποτηρι νερο.αν θελεις στο μπουκαλι βαζεις και μια πρεζα μαγειρικη σοδα για να αρχισει γρηγορα η διαδικασια.θερμοκρασια νερου για το μιγμα 26-27 βαθμους και σε 2-3 ωρες αναλογα τη θερμοκρασια του χωρου αρχιζει να παραγει!!
υγ/βαζεις μια βαλβιδα αντεπιστροφης για να μην εχεις θεμα.
φροντιζεις την τρυπα στο μπουκαλι να την μονωσεις με σιλικονη για να μην εχεις χασιμο αεριου!
|