Καλως ηρθες

Οσων αφορα το φιλτρο μια χαρα ειναι και εγω το ιδιο εχω σε 120 λιτρα δεν εχει θεμα,την αντλια αερα περαν απο το αισθητικο κομματι δεν εχει καποια χρησιμοτητα εκτος ορισμενων καταστασεων εκτατης αναγκης οξυγονωσης του νερου που μπορει να εμφανιστουν, κοινως την κρατας στο ντουλαπι αχρειαστη να ειναι.
Τωρα σχετικα με τις φωτογραφιες το πρωτο το γωνιακο περναει στον σωληνα του φιλτρου (της εξοδου του νερου) για να τον καμπυλωσει αν χρειαζετε,το κατω ακριβως ειναι το spray bar του φιλτρου και μπαινει και αυτο στην εξοδο του νερου ειναι το τελικο κομματι του φιλτρου στη συνεχεια ειναι αεροπετρες και στην τελευταια πετρες λαβας.
Για το φιλτρο επισης εχεις τις εξης επιλογες η το κρατας με τα σφουγγαρια η αφαιρεις μερικα και βαζεις siporax η substrat pro τα οποια εχουν μεγαλυτερη επιφανεια αποικησης απο τα σφουγγαρια και ετσι οπως ειναι παντως δουλευει, στρωσιμο μπορεις να ξεκινησεις η με αμμωνια η με τροφη σε ενα διχτακι (που θα παραγει την αμμωνια) η να το μπολιασεις οποιο δρομο θες ακολουθεις,οταν τελειωσει το στρωσιμο αυτο θα στο δειξουν μονο τα τεστ κατα προτιμηση υγρα τοτε βαζεις ψαρακια.
Επισης υπομονη και διαβασμα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655