Εκανα μολις για ακομη μια φορα τα 2 τεστ και ηταν στο 0!
Δεν μπορεσα σημερα να παρω το 3ο τεστ αλλα θα το εχω αυριο το απογευμα και θα σας πω τα αποτελεσματα! Ελπιζω να ειναι >0!
Αμεσως μετα το τεστ θα κανω και αλλαγη νερου! Σκεφτομαι να κανω σαν 1η φορα 50% αλλα φοβαμαι γιατι πολλοι λενε στο φορουμ οτι μετα απο αλλαγες νερου ειχαν απωλιες...Ειτε στο 50% ειτε στο 20/30% θα ριξω στο νεο νερακι 1 καπακι prime! Στις οδηγιες λεει 5ml (1 καπακι) για 200L οποτε εγω που ειμαι στα 53L θα ριξω παλι το ιδιο! (αν δεν κανω λαθος)
Το παραδοξο ειναι πως εκτος του οτι δεν μπορω σε κανενα μαγαζι να δωσω το ψαρακι (εχω γυρισει ολα τα πετ σπος του κεντρου) το ψαρακι τρωει κανονικα και γενικα ειναι ζωηρο! Εγω καθε μερα ξυπναω και μετα απο τις συζητησεις μας νιωθω πως δεν θα ζει...Το βλεπω να κολυμπα ομως και μου κανει εντυπωση.Συνηθιζει βεβαια να "κρυβεται" κατω απο το θερμοστατη/φιλτρο (που ειναι σαν φωλια-σκια) και να καθεται ακινητο στο χαλικι χωρις να κολυμπα! Πολλες φορες "αφηνει" το σωμα του να "αιωρειται" και να ειναι με το κεφαλακι του στο πλαστικο και η ουρα του στο εδαφος! Κανω απολυτη υσηχια μεσα στο σπιτι και δεν το πειραζω, απλα το παρακολουθω απο μακρια!
Δυο ερωτησεις:
1) Aν τελικα και απο ΝΟ3 ειμαι οκ, δεν πρεπει να προσθεσω σιγα σιγα ακομα ενα ψαρακι? (ειναι η 8η μερα αυριο)
2) Στη φαση που ειμαι με το πανγασιους, αν ειμαι οκ απο ΝΟ3 τι να προσθεσω? Αν μου πειτε "τιποτα μεχρι να το δωσεις" ειναι κριμα να μην μπορω απο τη μια να το δωσω, να περνα ο καιρος και απο την αλλη να ζει και να ειναι μονο του...???
3) Λιγο help με τη δοσολογια του prime οταν αλλαξω το νερακι?
Να ειστε καλα παιδια,
Ευχαριστω!
|