Θέμα: Υπερ-σος
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 17-12-13, 11:27
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GraCE Εμφάνιση μηνυμάτων
Σιγουρα απλα δεν ειναι καθολου εφικτο δυστηχως! Απλα μου ειπαν οτι δεν θελει να ειναι μονο του ...
-------------------------


Το κοκκινο μπουκαλακι για τα λιτρα μου (=1 καπακι) λεει να το βαζω 10μερες! Οποτε αλλαζω το ποσοστο του νερου και ριχνω για 10 μερες απο 1 καπακι καθε μερα?
Μη μας λες τα χρώματα των μπουκαλιών γιατί δεν μας είναι γνωστές όλες οι μάρκες, καλύτερα να μας λες τι δουλειά κάνει το καθένα.
Με αυτά που μας έχεις πει κατάλαβα πως το DM1 conditioner είναι αντιχλώριο. Αυτό το βάζουμε στο νερό που πρόκειται να προσθέσουμε στο ενυδρείο και εξουδετερώνει το χλώριο που έχουμε στη βρύση μας. Το βάζεις στο φρέσκο νερό που πρόκειται να ρίξεις στο ενυδρείο σύμφωνα με τις οδηγίες και τις αναλογίες που λέει στο μπουκάλι. Το DM2 είναι βακτήρια αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν θα κάνει και πολλά, η εμπειρία έχει δείξει πως τέτοιου είδους σκευάσματα δεν βοηθάνε και πολύ ή ίσως και καθόλου, σε αυτή τη περίπτωση η καλύτερη λύση είναι το μπόλι που θα σου δώσει μόνιμη λύση, μόνο με το μπόλι μπορείς να βάλεις γρήγορα βακτήρια στο φίλτρο σου για να δημιουργηθεί η βιολογία σου.
Πρέπει να διαβάσεις για να κατανοήσεις το κύκλο του αζώτου και να καταλάβεις πως λειτουργεί και τι επιπτώσεις ή ωφέλειες έχει στα ψάρια σου και γενικότερο στο ενυδρείο σου.

Οσον αφορά το ψάρι και τον πετσοπα θα του έδειχνα αυτή τη φωτογραφία για να μάθει και αυτός τι και πως είναι το ψάρι που σου πούλησε



ή τουλάχιστον να μάθει και να ενημερώνει τους πελάτες του για το τι ψάρια τους πουλάει
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01898 seconds with 10 queries