Θέμα: Oscar
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 13-08-05, 13:49
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 3.496
Προεπιλογή

Δεν χρειάζεται να λέμε στον άνθρωπο να πάρει κάποιο άλλο είδος ψαριού. Σεβαστή η γνώμη σας αλλά μπορεί να θέλει να "θυσιάσει" 350 λίτρα για ένα ζευγάρι Oscar (που σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ θυσία αυτό). Δεν είναι κρίμα. Στο κάτω κάτω, προσωπικά θεωρώ το Oscar ως ένα από τα ωραιότερα και πιο ενδιαφέροντα ψάρια του χόμπι.
Σκεφτείτε το και διαφορετικά. Τα περισσότερα Oscar στο χόμπι καταλήγουν σε 60άρια και 80άρια και εντέλει πεθαίνουν νωρίς λόγω έλλειψης χώρου ή κακές συνθήκες. Ίσα ίσα που ο smoof θέλει να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για αυτό το είδος και μπράβο του.
Επίσης να πω ότι τα Oscar δεν μετατρέπουν το ενυδρείο σε έρημο όταν μεγαλώσουν. Απλά πρέπει να γίνει η σωστή μελέτη διακόσμησης. Είναι φυσικό να μην σου επιτρέπουν να κάνεις το ενυδρείο full planted. Μπορείς όμως να πετύχεις πολύ όμορφο και ωραίο aquascaping με κυρίαρχα στοιχεία τις ρίζες και τους βράχους (μπορείς να δέσεις Anubia και Microsorum pteropus για να σπάσει η μονοτονία) και Valisneria στην πλάτη του ενυδρείου.

Smoof, μη σε τρομάζουν. Προχώρα το και δεν θα το μετανιώσεις!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01664 seconds with 10 queries