Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 03-12-13, 10:48
_tm_ Ο χρήστης _tm_ δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 21-08-2008
Περιοχή: Χαλανδρι
Μηνύματα: 160
Προεπιλογή

ευχαριστω για τις απαντησεις!
κυριως τεχνικη απορια ηταν, "τι θα μπορουσε να γινει, σε περιπτωση που", κατασταση!

Αυτο με το θερμαντικο σωμα, το εχω καταλαβει.. μαλιστα, για μια δυο ημερες που ειχα βγαλει εκτος πριζας το εσωτερικο φιλτρο (πειραματιζομουν), αφησα το θερμαντικο σωμα, μεσα στη θηκη του εσωτερικου φιλτρου.. Αποτελεσμα: το θερμαντικο αναβε καποια στιγμη, αλλα επειδη δεν υπηρχε κυκλοφορια εκει μεσα, ανεβαζε καμμια 30αρια βαθμους, εκλεινε, αλλα ο stc του εδινε ακομη ρευμα, γιατι δεν ειχε πιασει μεταβολη στην συνολικη θερμοκρασια!

@racikos: εχεις δικιο, ανεφερα οτι δεν υπαρχει βαρελι, αλλα ξεχασα να αναφερω οτι το νερο θα υπαρχει σε καποιον εστω κουβα. Οποτε, ξερουμε τον ογκο του νερου και απο εκει παιρνουμε κανατα κανατα νερο και ριχνουμε.. Το σεναριο ηταν αλλαγη με πραγματα που ηδη υπαρχουν στο σπιτι, π.χ. (μια λεκανη και μια κανατα, σε ολα τα σπιτια υπαρχουν), χωρις τον εξειδικευμενο εξοπλισμο (αντλια, εξτρα θερμαντικα κλπ!)

Προσωπικα, τις αλλαγες μου θα τις κανω, οπως αναφερει το υπομνημα, με τη διαφορα πως αντι για βαρελι, νομιζω με εξυπηρετουν καλυτερα τα δοχεια της ΙΚΕΑ, που ειναι και διαφανα!
__________________
Τριανταφυλλος
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01459 seconds with 10 queries