Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-13, 10:34
Το avatar του χρήστη bouboulas
bouboulas Ο χρήστης bouboulas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Κλασική ελληνική νοοτροπία. Χωρίς να έχουμε ασχοληθεί με το αντικείμενο, έχουμε άποψη. Όπως προ ανέφερα ο μόνος λόγος που αντικατάστησα τα φίλτρα μου με του εμπορίου είναι γιατί τα πείρα πολύ φτηνότερα από ότι θα μου στοίχιζε να φτιάξω παρόμοιο φίλτρο DIY.Όταν πάρεις ένα EHEIM 2217 40 ευρο μαζί με το υλικό φιλτραρίσματος, δεν νομίζω πως θα μπω στον κόπο να φτιάξω ένα DIY. Αν αναλογιστούμε τι ποσό ζητά μια επώνυμη εταιρία για ένα στεγανό κουβά με μια αντλία και τι μπορούμε να φτιάξουμε με το ίδιο ποσό, είναι η μέρα με την νύχτα. Φίλε delta66 με αυτό το κόστος στα φίλτρα που έβαλες σου φτιάχνω πολύ καλύτερο. Επιτα τα φίλτρα αυτά είναι κακής κινέζικης ποιότητας τα πλαστικά τους και η κατανάλωση αρκετά υψηλότερη του ανταγωνισμού. Είδα και τα επώνυμα τι καλή ποιότητα λειτουργιάς έχουν. Έχω ένα jbl ex 900 και κάνει σαν τρίκυκλο στον ανήφορο αν παραμελήσεις λίγο τον καθαρισμό του. Φίλε master προχώρα στην κατασκευή σου απλός να θυμάσαι, ένα φίλτρο του εμπορίου είναι ποιο χρηστικό, αν και εξαρτάτε από το τι θα φτιάξεις. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι καλύτερο σαν απόδοση από τη δίκια σου κατασκευή και τέλος η χαρά της κατασκευής και του αποτελέσματος είναι απερίγραπτη.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01324 seconds with 10 queries