Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 13-11-13, 00:04
PETROS_AFRICANOS Ο χρήστης PETROS_AFRICANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 27-09-2013
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑ
Μηνύματα: 351
Προεπιλογή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panik Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω το MGE Nova 1100. Εχω συνδεσει το φιλτρο κ μια αεραντλια. Λειτουρησε κανονικα στις μικροδιακοπες ρευματος που εγιναν.
Καλησπέρα σε όλους,πιστεύω με το να μείνει ένα ενυδρείο για 8-10 ώρες περίπου χωρίς ρεύμα τα ψάρια μας δεν θα πάθουν τίποτα.Το πρόβλημα είναι όταν μετά από μια διακοπή ρεύματος επανέρχεται το ρεύμα.Τότε κινδυνεύουν ο εξοπλισμός των ενυδρείων μας,ψυγεία, κουζίνες & ηλεκτρονικές συσκευές ακόμη κι αν είναι σε κατάσταση stand by.Γι' αυτό όταν περιμένετε διακοπά ρεύματος βγάλτε τις πρίζες από τις παραπάνω συσκευές.Για την κάλυψη ασφάλειας της τηλεόρασης μας και των περιφεριακών συσκευών υπάρχουν τα γνωστά πολύμπριζα που προστατεύουν κατά την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος τις συσκευές που είναι ενωμένες σε αυτό από την υπέρταση.Και δεν είναι κομπογιαννήτικα αυτά και οι τιμές πώλησης του ξεκινούν από τα 10€ περίπου ανάλογα μέχρι πόσα Α (Αμπερ ) μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίσταση.Εγώ έχω συνδέσει σε τέτοιο πολύμπριζο τα ενυδρεία μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα και μην νομίζετε ότι επειδή είναι Αθήνα στερούμαστε το ...... αγαθό των διακοπών!!!!!
Αν τώρα κάποιοι συνχομπίστες στην επαρχία έχουν μεγάλο πρόβλημα και εκτός της προστασίας που κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει χρειάζεται παροχή ρεύματος λόγω συχνών και πολύωρων διακοπών ρεύματος η μόνη λύση που περνά απ' το μυαλό μου να προτείνω είναι μια ηλεκτρογεννήτρια πετρελαίου.Στο ''Praktiker'' & στο '' Leroy Merlin''θα βρείτε ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης και πετρελαίου σε απίστευτα χαμηλές τιμές.!!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01503 seconds with 10 queries