Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
Ξέρω οτι τα demasoni και γενικά τα malawi θέλουν περισότερα λίτρα.
Ξέρω επεισης οτι τα demasoni ειναι επιθετικα ψαρια αλλα κατά τη γνωμη μου ειναι οι πιο όμορφες κιχλίδες.Εχω παθει έρωτα με τα demasoni.
Οι συμβουλές σας για μένα είναι αποδεκτές γι αυτο γραφτηκα και στο φορουμ αλλωστε για να μάθω.
Δυστυχως το μπατζετ μου εφτανε μεχρι εκεί.Ήθελα ενα ενυδρειο που να εχει ψαρια και να τα γουσταρω τρελά.
Τους αστακούς για παραδειγμα βλέπε παραπάνω και αφού καταλαβα οτι τα πεδευω τα ζωντανά , τους πούλησα.Φυσικά τις κιχλίδες δεν θέλω να τις πεδεύω
γί΄αυτό και προσπαθώ να κάνω οσο το δυνατό καλύτερο το μικρό ενυδρείο γι αυτες.
Μπήκα σε ενα χόμπυ που πραγματικά το γουσταρω πολύ.Μέσα σε 2 μήνες που ασχολούμε διάβασα πάρα πολλά και ακόμη διαβαζω.
Όσο καιρό έστηνα το ενυδρειο ήτανε λες και επαιζα TETRIS μέχρι να καταλήξω που θα βάλω την κάθε πέτρα.
Τα ταγκανίκα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω , δεν μου άρεσαν και έτσι αποφασησα να βαλω ψάρια που θα τα γουστάρω και θα τα φροντίζω!
Δεν ξερω ηλικίες εδω μέσα , αλλα εγω είμαι σε μία ηλικία που τη λέξη ¨πρέπει ¨
την έχω κάνει ¨ ΘΕΛΩ ¨.
Ειμαι τόσο ενθουσιασμένος με το χόμπυ που η επόμενη κινηση θα είναι θαλασσινο!
Γι αυτό θέλω τη γνώμη σας , τις συμβουλές σας τα κραξηματά σας για να κάνω οτι μπορω καλυτερο για τα ψάρια και το ενυδρειο που εχω.
Συγνωμη για την Ξανθοπουλίστικη και μεγάλη εκθεση μου , αλλα σαν καινουργιος στο φόρουμ ήθελα να σας δείξω τη θέλω και αν φτάνω το σωστό.
Φιλικά PPK
|