Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-13, 00:30
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από afroditoula Εμφάνιση μηνυμάτων
το οτι το ψαρι κοστιζει 2 ευρω δεν νομιζω να εχει σημασια.....γνωμη μου...
αυτονοητο, οποτε θες το ψαρακι να ζει καλα, οποτε το ενυδρειο που αναλαμβανεις να στησεις θεωρεις -ελπιζω- πως ειναι το σπιτι ΤΟΥ, κι οχι απλως ενα διακοσμητικο του σαλονιου ΣΟΥ.
Αν ισχυει το παραπανω μην αφηνεις να σου επηρρεαζουν τις αποψεις οι αλγοφοβικοι και οι σαλιγκαροφοβικοι τρομοκρατες
Εχεις δει πως ειαι ενας βιοτοπος? Οσο πιο πολυ τον προσεγγισεις τοσο πιο ευτυχισμενο θα ειναι το ψαρι Οσο πιο πολυ ξεφυγεις τοσο πιο ευτυχισμενοι θα ειναι οσοι το βλεπουν. Για τους περισσοτερους βεβαια υπαρχουν οι μεσες λυσεις, αλλα ενα ατομο που παει στα 100+ λιτρα για μονομαχο θεωρω πως βρισκεται στο σωστο ΑΚΡΟ

Παράθεση:
και δεν ειμαι αλγοφοβικη αλλα προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για να μην τρεχω αργοτερα...
εχεις δικιο, αλλα αν προσπαθησεις να τα μαθεις ολα σε μια μερα φοβαμαι ως θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα...
Καλη η πληροφορια αλλα απαιτει και κριση και φιλτραρισμα, γιατι η καθε πληροφορια δεν αφορα ολο τον κοσμο.
Καποιος που στηνει ενα Ολλανδικο πχ που οι αναγγες των ψαριων ειναι σε δευτερη μοιρα και προεχουν τα φυτα (και που συνηθως μερικα ζοωτοκα μπαινουν ως "ντεκορ") εννωειται πως αν δει ιχνος αλγης θα ριξει μεσα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει για να μην του χαλαει τη μοστρα και να μην του τρωει τα πολυτιμα συστατικα που ταιζει τις αγαπημενες του πρασσιναδες, αλλα εσυ ετσι κι αλλιως με την επιλογη σου δεν πας για τετοιο ενυδρειο, οποτε τι σε απασχολουν οι αλγες?
Στην τελικη καταναλωνουν και τα περιττα νιτρικα (ο Λεανδρος μου εστειλε απο τη Συρο ενα βαζακι πρασσινη αλγη που μονο ο ιδιος ξερει ποσο καιρο την καλλιεργουσε, εννω εγω παραπονιωμουν οτι προσπαθουσα να καλλιεργησω και δε μου εποιανε)
Παράθεση:
.κ επαναλαμβανω πως θα ξερω οτι κατι που μου το πουλανε για moss δεν ειναι αλγη????

αυτο που σου πουλανε για moss (βρυοφυτο) δεν ειναι αλγη, ειναι moss, μην ανησυχεις γι αυτο...

Παράθεση:
επειτα ρωτησα πιο πανω τι ειναι αυτα που θα πρεπει να προμηθευτω απο το πετ για το νεο μου ενυδρειο αυριο....
εκτος απο φυτα τι σου λειπει?

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01514 seconds with 10 queries