καλοριζικο!ομορφο εγινε
με τα φυλλα που θα ριξεις μεσα θα δειξει πολυ.για την αλγη που εχεις,κοψε το εβδομαδιαιο λιπασμα και ελατωσε σιγα σιγα και τη φωτοπεριοδο.
11 ωρες ειναι πολλες.και βαλε οπωσδηποτε χρονοδιακοπτη γιατι ειναι μεγαλη ευκολια,εκτος απτο οτι κραταει τη φωτοπεριοδο σταθερη.
αν μπορεις να βαλεις και ηλεκτρονικο για να κραταει τις ρυθμισεις του σε περιπτωση διακοπης,ακομα καλυτερα.
(φερνει το λιντλ αρκετα συχνα).θα το εκανα 8 με 9 ωρες το φως.
παντως η αλγη μην σε ενοχλει και πολυ.στα ψαρια αρεσει και δινει φυσικοτητα στο ενυδρειο.
συν οτι κανει και αυτη δουλεια στο φιλτραρισμα και οχι μονο.
ασχολησου μονο αν δεις κυανοβακτηριο.(εγω αυτο θα εκανα

)
στον κυβο που εχω στημενο τωρα,εχω μια πετρα γεματη με τριχοειδη αλγη που κρατησα απτη λιμνη και την εδεσα οπως δενουμε τις μος.ειναι πανεμορφη
για τις μετρησεις σου,καλυτερα ειναι να ξαναμπολιασεις οσο πιο συντομα μπορεις για να εισαι σιγουρη.
μεχρι τοτε ελατωσε και το ταισμα.
αληθεια ποσες φορες ταιζεις,και με τι τροφη?
αν θες πεσμας λιγο και με τι σειρα εχεις τα υλικα στο φιλτρο σου και τι ακριβως υλικα ειναι?το μακαρονι που λες ειναι το ehfimech?
ειναι λειο?
πεσμας λιγο τη σειρα τους μεσα στο φιλτρο γιατι το καθενα κανει διαφορετικη δουλεια και εχει σημασια το πως μπαινουν μεσα αναλογα με τη ροη του φιλτρου.
προσπαθησε να βρεις και φυτα επιφανειας για να βαλεις.
αν προσεξεις αυτες τις λεπτομερειες,κατα ταλλα μαρεσει το ενυδρειο σου
υ.γ
η αλγη.μακαρι να γεμισει το ενυδρειο

αν και καπως δυσκολο χωρις ηλιο...