Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix
Το eSHa 2000 δεν το φοβάμαι καθόλου για το φίλτρο. Το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές και σε δικά μου ενυδρεία και σε γνωστών μου και εκτός οδηγιών και σε μεγαλύτερη δόση, χωρίς να παρουσιαστεί ποτέ πρόβλημα στη βιολογία, ακόμα και σε νεοστημένο ενυδρείο. Το μόνο στο οποίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου είναι η φυσική του αποδόμηση, που λέει ότι δε χρειάζεται άνθρακας μετά τη θεραπεία (ή έστω μεγάλες αλλαγές).
|
Το παράγγειλα ήδη και άυριο θα το βάλω, βγάζω το νούφαρο , τον άνθρακα και ζεόλιθο και ξεκινάω θεραπεία, έτσι και αλλιώς 3 δόσεις λέει
1η ημέρα: 25 σταγόνες ανά 100 λίτρα
2η ημέρα: 12 σταγόνες ανά 100 λίτρα
3η ημέρα: 12 σταγόνες ανά 100 λίτρα
http://www.petsupermarket.gr/3056/%C...esha-2000.html
μετά κάνω καλή αλλαγή νερού και βάζω και άνθρακα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από korasidikos
Αύριο πάω να πάρω αυτό γιατί λέει πως κάνει και για πρόληψη χωρίας καμία παρενεργεια ούτε στη βιολογία http://www.petsupermarket.gr/3056/%C...esha-2000.html
και αυτο φιλε μου εχει παρενεργειες στη βιολογια(ολα τα φαρμακα εχουν),για αυτο να εχεις το νου σου στις μετρησεις.
|
Ενοείτε πως θα έχω το νου μου, μετά από κάτι τέτοιο θα έχει καθημερινές μετρήσεις, εδώ μετράω για πλάκα, τώρα που έχω πρόβλημα ?
-------------------------
Σήμερα το πρωί που ανέβηκα ταράτσα να ταΐσω τα χρυσόψαρα μου είδα πως η κατάσταση του κογκολέζου μου έχει επιδεινωθεί, είχε σε 3 νέα σημεία χνούδι. Γενικότερα όμως η διάθεση του είναι μια χαρά, κινείτε κανονικά , μόλις έπεσε το φαί έτρεξε αμέσως. Ο συγκεκριμένος κογκολέζος έχει και ένα άλλο πρόβλημα, μετά από ένα ατύχημα που έγινε όταν τον είχα πρωτοπάρει μάλλον είναι μονόφθαλμος, λίγο έφυγε η προσοχή κατά την αλλαγή νερού και έχωσε το κεφαλάκι του στη σωλήνα που τράβαγα νερό και σφήνωσε, τον έβγαλα αμέσως αλλά για μερικές ώρες ήταν σαν χαμένος και παρατήρησα πως το ένα ματάκι του ήταν βαθουλωμένο, τράβηξα μεγάλη στεναχώρια αλλά την άλλη μέρα ήταν καλά αλλά το ματάκι του είναι σαν θαμπό, το φούσκωμα που έχουν στα μάτια οι κογκολέζοι επανήλθε αλλά τον βλέπω πως βλέπει το φαί μόνο από τη μία μεριά και είναι και λίγο πιο μικρόσωμος από τον άλλον. Αυτόν τον προσέχω ιδιαίτερα.
Ήδη έχω παραγγείλει το esha 2000 και το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι και θα έχει πέσει και ο ήλιος αρχίζω θεραπεία, πιστέυω πως πρέπει να αφήσω και τη γλάστρα με το νουφαρο μέσα γιατι να καθαρήσει κα τους τυχον μήκυτες που θα έχει η γλάστρα.